Ken Rockwell +++

Îmi place și Ken Rockwell. A avut o evoluție remarcabilă și a reușit să se țină pe val cu mica lui afacere de familie. A pornit de la un inteligibil pentru un Dinu Lazăr cu mie îmi plac culorile saturate și voi cumpăra orice lentilă de plastic vopsit care să–mi dea asta și a ajuns unde e acum. A băgat bani și a ajuns să fi avut pe mînă mai multe aparate foto decît Lazăr și Pandele împreună cu nevestele și pare să priceapă nițeluș mai bine decît oricare din ei la ce folosesc aparatele alea.

Iar, față de Lazăr, omul începe să le dreagă din condei nu din flegme. Deh, diferență de familie. Unde Lazăr poate acoperi în flegme pe unul care îi spune cum se face conversia din RGB în CYMK, parcă o și aud pe nevastă în fundal „cum le știi mata bobocule!”, Ken Rockwell poate să explice că Mamiya 6 este mult mai bună decît Mamiya 7 din toate punctele de vedere, mai puțin că Mamiya 7 are un format mai mare și un obiectiv cu focală mai mică ceea ce îi place. Adică le preferă pe toate. Și, o dată ce te stabilești la un anumit aparat, el nu este doar prietenul tău, el este sufletul tău pereche, pentru că și el numai pe același l–ar fi ales din o mie.

În plus, în clubul gogomanilor, îl prefer pe Ken. Dinu o să vrea să îți vîndă cel mai scump obiectiv din gama pe care o susține. Ken o să explice cum a luat el la mîna a doua la un preț care nu mai e valabil de 2 la 10 ani. Pînă la urmă ești liber să cumperi și mai scump, dar măcar dă amatorului cu vise de mărire un prag, o țintă spre care să tindă. Dinu doar te ajută să cheltui. Măcar de ar fi avut reprezentanță și ar fi luat procent. Dar boul este fript la fiecare tranzacție și plătit doar cînd își mișcă burdihanul pînă la conferință.

Etichetat ,

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: