Dar oare cum a ajuns Lazăr mare?

Pe Pandele la ajutat tati. Pe Moiceanu zice el că l-a ajutat că nu făcea nimic dar trăgea poze la nunți și cumetrii pentru toți șefii pe banii și materialele întreprinderii. Lazăr? Cică lumea era numai lapte și miere. În comunismul ăla din care toți au ieșit șifonați, Lazăr iese blînd și iubitor ca un mielușel. Atît de încrezător era că dă o valiză cu negative unui domn a cărui identitate nu vrea să o decline. Și hocus-pocus! se pierd materialele. Așa îi învață Lazăr cum să fie biznisul pe alții? Sau poate e ca romanul din sertar blocat de cenzură al tuturor comuniștilor… să pară că a făcut mai mult decît apus de soare și nunta lu’ ginerele lu’ șefu.

Etichetat ,

4 gânduri despre „Dar oare cum a ajuns Lazăr mare?

  1. gabi p spune:

    Pai taticul lui Lazar era mare scula printr-un minister. Am uitat care. Cind tot romanasul tinjea dupa un praktica in loc de zenit el avea haselblade si nikoane. Tot ce-si dorea, printisorul. Relatii, la fel.

    • Criticul Foto spune:

      Uite că asta era problema, de Lazăr nu știam nimic. Mă întrebam cum se strecura el prin echipe la filmări că nu are alura lui Piersic sr. ci mai degrabă de pitic botos. Deh, buruienile au sufocat se pare totul. Dacă și băiatul fotografului lui Ceaușescu e bine-merci pozar de monden.

  2. gabi p spune:

    Si lua comenzi foto de la intreprinderi nu pe baza de portofoliu ca restul AAF-ului, ci ca sefii intreprinderilor respective se temeau de tac-su.

    • Criticul Foto spune:

      Asta să fie cauză scăderii lui în popularitate cam prin anii ’90, să zicem 1989, iarna poate? Nu convertibilitatea leu-dolar?

      Mă întreb, oare de ce nu scrie și despre asta pe blogul lui?

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.