Dinu Lazăr

Dinu Lazăr mă intrigă. Este o combinație de mai multe calități și defecte ca oricare altul și totuși altfel decît pozarul obișnuit de pe la noi. Scăpările sînt de ageamiu (ex el îngroașă rîndurile îmbecililor care cred că dacă în SUA se face cumva și legislația europeană ar trebui să fie cumva la fel), dar are o candoare pe care nu o mai au cei de 20-30 de ani. [Scrie el pe blogul personal] despre niște fotografii personale mai vechi:

Sigur, estetzii o sa sara in sus ca aia, ca ailalta, ca ce era in lume la ora aia era arta si la noi totul e gunoi, problema e ca eu facui aceste imagini pentru mine si nu pentru ei.

Respectele mele! Sincer, sînt infecte. Denotă o înțelegere execrabilă a luminii și a procesului de developare și mărire. Faptul acesta este cu atît mai dezgustător cu cît nu numai că România a avut maeștrii în arta fotografică, dar și au fost scrise cam multe cărți pe tema asta. Și cu toate astea este ceva fantastic. Omul chiar înțelege esența personala a fotografiei! Da, poveștile incluse sînt închise în poză, sînt disponibile doar participanților la evenimente, dar fotografiile, blogul sînt ale sale pentru el și pentru cei ce îl urmăresc. Cine poate să învețe, să învețe. Chiar și din eșecuri se poate învăța. Bravo!

Anunțuri
Etichetat

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: