Dacă prostul nu–i fundamentalist, parcă nu e prost destul

Purcelușul acesta s–a dus la Londra. Costume populare, păr blond luxuriant cu rădăcinile vopsite într–un negru murdar, drapele și poze feciorelnice. Și cum era nemuritorul dicton că te duci bou și te întorci vacă? Probabil a fost inves în cazul Cristiana Maria Mărcuș. Doar pentru că în Londra nu–i fetița taichii, investitorul, deja lumea nu te bagă în seamă. Și dacă nu bagă purceaua în seamă, atunci e doar un pas pînă la mamele care își ucid copiii. Și după cum bine ar trebui să știți, de cîte ori se omoară un fetus, este omorît Isus. Și cum biblia anunță «cel fără de păcat să arunce primul piatra», bondoaca fată de bișnițar poate să flegmeze femeile a căror viață e pusă în pericol de sarcină, cît și pe cele care nu își permit luxul unei cariere sponsorizate de asociații lui papa.

Un loc care nu mai are identitate, globalizarea îi distruge încet încet toate tradiţiile, cenzura comunismului bolşevic s-a transformat în a fi «politic corect», trăieşti cu riscul că un islamist extremist poate să bombardeze pentru Allahul lui locuitorii unei ţări în care el s-a mutat, istoria nu mai poate fi spusă pentru că poate jigni anumite popoare, copiii pot fi ucişi în pântece de către propria lor mamă – avortul fiind văzut că o metodă contraceptivă în loc să i se spună crimă, Crăciunul şi Paştele precum şi alte tradiţii străvechi sunt doar un prilej de marketing, aici nu există nici un pic de profunzime, relaţiile dintre oameni sunt pur profesionale, prietenia, iubirea sunt toate o afacere, tot ce facem e pentru CV şi când vrem să ne căsătorim găsim noi pe perfectmatch.com ceva nu?

Drăguț, nu? Comunismul bolșevic care a controlat Imperiul britanic cale de vreo 6 secole este transformat în ceva ce nu place bolduței.

Ne scrie despre islamistul care poate să bombardeze, dar cu ce? Să zicem că are tehnica militară necesară și superioritatea aeriană. Păsărica știe, doar studiază diplomația militară prin bodegile de unde își obține și cultura, că educația o are de la mă–sa. Dar cum rămîne cu Alahul musulmancelor cu cruce, îmbroboditelor care bat mătănii și pelerinaje? Cum rămîne cu femeile care mor pentru că creștinii le salvează sufletul prin interzicerea avortului? Cum rămîne cu oamenii care se sinucid după o viață de șicane din partea majorității imbecile pentru că sînt altfel. Și nu doar gay. Oricine este altfel. Chiar și epilepticul, săracu’, este îndracit.

Cică istoria nu mai poate fi spusă. Unde ați găsit–o pe cretina asta? Bineînțeles că istoria nu poate fi spusă! Ieși la rampă și spune că Ștefan cel Mare și Sfînt era un curvar, un laș, o canalie barbară care își făcea conturi în străinătate pentru familia lui pe aurul scos din biruri, comercializarea de copii și spolierea săracilor. Mergi la legionari și zi–le că Corneliu Zelea era un țărănete cu priză la proști sau că Horia Sima era un profesoraș ratat de care, suspect, nimeni nu își amintește ca «dascăl».

Mă întreb prin ce tehnică cu zîne și prafuri magice poate o astfel de creatură să detecteze profunzimea.

Brodie m–a ajutat să găsesc Domnița Dacă cu picioare de purcel. Scrisoarea unei proaste

Lumea discuta oameni, nimănui nu îi pasă ce gândeşti, ce simţi ce îţi doreşti.

Rău e să nu te aprecieze lumea pentru banii lu’ papa. De asta vrea să și revină în România. Celelalte țări NATO au deja beizadele locale pentru sinecuri.

Puţini mai ştiu să iubească, feminismul distruge relaţiile bărbat femeie tot mai mult, gender role este considerat învăţat aşa că nu mai învăţăm copiii de mici să se comporte ca băieţei sau fetiţe ci îi lăsăm pe ei să îşi aleagă ce sex vor să aibă, ajungându-se la un număr imens de homosexuali creaţi de societate, Dumnezeu a fost ucis de Occident.

Oare știe mămuca cîți băieți a probat fătuca asta pentru a concluziona că din Occident doar «puțini» mai știu să iubească? Sper că duhovnicul face multe flotări monahale pentru salvarea sufletului, că de păduchi se ocupă farmacista.

Dar cum poate feminismul să distrugă relațiile bărbat femeie și nu să le îmbogățească? Poate afectează familia islamică tradițională la care se raportează păsărica. Aia în care bărbatul îi bagă femeii în cap ideile cu ajutorul unei țevi de plumb. Oare papa va fi mulțumit cînd fie–sa va pierde dinții din față în urma iubirii matrimoniale?

Ce–i totuși aia «număr imens de homosexuali»? 7 miliarde de amărîți. Rata șomajului de peste 5% în mai toate țările, fără să se țină seama de studenți, casnice, bolnavi cronici, persoane cu handicap, șamd. Cîteva miliarde de oameni au pentru existența de peste ani mai puțin de o fracțiune din cît dă tac–so pe benzină prin firmele aflate în proprietate.

De ce oare admirăm atât de mult haosul Europei vestice?

Pentru mulți pentru că e cult. Pentru ăștia ca Cristiana Maria Mărcuş că dă bani. Unii pentru dreptul de avort. Unii pentru dreptul la eutanasie. Unii pentru demnitatea individului pur și simplu.

Noi avem oameni, noi ştim să trăim, noi râdem că fugim cu naşul de acasă o săptămână în munţi cu corturile.

Da. De unde și expresiile de genul «ca la ușa cortului», «venit cu pluta pe…» șamd.

Noi ne salutăm cu „Doamne ajută!”

Remarcabil! Se vede că musulmanii fundamentaliști nu vorbesc română, sau altfel nu ai mai fi putut face diferența între fundamentaliști.

Noi avem un pământ binecuvântat de oasele şi sângele atâtor martiri… De ce s-au sacrificat atâţia romani pentru viitorul nostru şi noi fugim ca vitele în Occident?

Și eu care credeam că sînt ca să binecuvînteze valuta bișnițarilor.

De ce acceptăm ca Securiştii comunişti să ne conducă în continuare prin politică şi educaţie?

Pentru că altfel Cristiana Maria Mărcuş avea 12 frați și lucra 14 ore pe zi la Regia Tabacului lîngă Groapa de Gunoi a capitalei și făcea de la 16 ani copii cu chipeși soldați și fruntași pe gardul unității. Sau ce altă soluție ar fi cînd gînditorii sînt contribuabili la faraonii bisericii?

De ce acceptăm ideile occidentale cu braţele deschise?

De acord. Limba «latină». Religia de origini orientale, dar pe filieră «vest». Scrierea. Scrierea în limba maternă. Texte în limba maternă. Idei. Materiale. Pînă și caca energia atomică de la Cernavodă! Oare ce ne–am face fără gînditorii naționaliști?

De ce acceptăm ca bărbaţii noştri să fie carne de tun pentru NATO, dar nu suntem în stare să ne recuperăm Moldova de peste Prut după atâţia ani de la căderea comunismului?

Simțeam eu miros de penis în discuție. Dar vine oare cu izul de brînză al războiului, sau mă înșel?

De ce acceptăm ca în continuare memoria luptătorilor anticomunişti să fie călcată în picioare şi la 22 de ani de la aparenta schimbare a regimului încă nu le sunt recunoscute meritele?

Ooo! Și ce mai merite! 40 de ani de regim totalitar cu iz naționalist. Oare numai ratații trebuie glorificați în România?

De ce eşti drogată scumpă Românie cu iluzii occidentale?

!!!

În Occident unde pleacă bieţii romani să facă o pâine, germanii, francezii, englezii îi tratează ca pe nişte sclavi, fiind român eşti privit ca o subrasa, în Anglia un non-european are mai multe drepturi şi privilegii doar datorită faptului că a trăit sub dominaţia imperiului pentru decenii…

Bieții români! Și boierii ăia de pe plantații, ăia de pe vapoare, ce ușor era să ai pielea închisă la culoare cînd ajungeai în Europa sau America de Nord! Uite că și președinte. Bine, gurile rele ar zice că e doar pe jumătate, dar mă îndoies.

Şi noi românii care avem o ţară superbă, un pământ fertil, plin de zăcăminte, Roşia montană, Delta, Carpaţii, Dunărea, Marea Neagră stăm să cerşim şi să ne umilim pentru o pâine prin Anglia, Italia şi Spania….

O! Dacă nu erau românii, nu apăreau zăcămintele! Și Marea Neagră, Dunărea, Roșia montană [sic] sînt toate ale Legiunii, nu? Le–au făcut românii din sudoarea dintre buci, stînd pe scaune și fotolii zi de zi. Pămîntul ăla fertil e deșert însă. Mai rămîn teritoriile furate din Bulgaria și Ucraina. Oare cum o arăta harta exporturilor române fără Transilvania, primită ca penalizare a Ungariei și nu pentru merite ale românilor.

Îmi plânge inima când văd cum sunt trataţi pe pământ străin când acasă la ei puteau mânca din belşug, dacă nu ar fi fost lăcomia hoţilor de la putere… care au vândut ţara pe nimic.

O țîră de populism. Oare planifică o carieră politică?

Brodie mai are și alte articole interesante: Româncele sunt frumoase

Etichetat

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.