Cîtă imaginație se ascunde într–un nume?

Vladimir:

Am lăsat un comentariu la postul cu pricina. Fără să înjur, cu numele meu real, era ceva legat de

“E important ca aici avem manifestarea unei intregi game de tineri, a unei generatii, pentru care munca e un rahat, care cred ca ce nu pot face sau intelege nu exista, si pentru care ciordeala e un mod de a fi… pentru care un imbecil care o freaca in fotografie de 40 si ceva de ani e un zero barat si care nu pot avea, in nici un fel, respect pentru esential, pentru lege. ”

Nu a publicat. Dacă nu-l gâdili la c…e nu eşti demn de “fotomaniacu”.

Mă întreba recent o cititoare: dar oare dacă ei nu se preocupă de scrieri ci de cine semnează, asta nu se cheamă atac la persoană după standardul lor? Și mi–am dat seama în ce măsură am început să trăiesc în lumea lui Ufo meșterul de parchete cu trafaletul în fundul lui Bumbuț cel rău și care nu dă bani cît să poată potaia să își ia apartament la București unde curge banul gros.

Identitate. Tu ai ales ca identitatea ta și numele din buletin să coincidă. Și alții. Alții nu. Șamd. De ce ar fi asta un criteriu de evaluare? Dar oare cum poți să evaluezi asta? Vladimir Chira. George Popescu. Care e mai real? Vladimir? E cam pretențios. Chira? Cam atipic. Eu cred că te cheamă George Popescu și ai vrut să îți dai importanță alegînd alt nume cu care să semnezi.

Ce să fac? Minte slobodă, mă duce numai pe unde vrea ea. Voicu Bojan. Voicu e nume mare. E și un lăutar care și–a însușit parcul donat de un boier prin acțiunile puradelului burtos. Cică Ioanid nu era un nume bun. Unde mai pui că cocalarul ăla de Ioanid nu și–a făcut bust de tinichea patinată să–l puie în loc de țișnitoare. Bo–jan. Asta nu o pot traduce. Sau puzderie de neica–nimeni: Tudor Platon, Paul Andrei, șamd. Putea să fie Platon Tudor. Putea să fie Platon Tudor Ionescu. Cine sînt ei? Unii au reușit să ajungă mai sus, dar majoritatea apar după intense căutări. Ocazie cu care admiri și galeriile altor Andrei Paul.

Dar ce te faci cu pseudonimele? Cum putea un Dinu Lazăr să marcheze că o arăta ca un cadou reînviat de vracii din Jamaica, dar sufletul e tot tînăr? Fotomaniacu’. Păi cred că orice băiat a avut o perioadă cît a fost fotomaniacu’ de la apariția portretelor și pînă la trecerea spre YouPorn și alte site–uri cu imagini în mișcare realistă.

Cît de gîdilat la? La ovare cred că faci referință, estimînd după țițele lăsate. Ei bine, asta și e. Caută cum s–au puș moșnegeii cu toiegele pe Gabrielle Kacet că a avut tupeul să susțină sub nume propriu că sînt ce sînt și nu prea mult mai mult. Și partea cea mai dureroasă era că pe GK puteau să o localizeze în amintiri! Păcat că nu mai scrie pe aici, are niște scrieri care merită atenție.

Etichetat ,

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: