O mînă spală pe alta, sau cartelul nulităților

Dacă ești bun – te remarci. Dacă esti bun și te remarcă cine nu trebuie (să zicem galeriștii v povestea lui Ion B) nu ajungi cunoscut publicului sau ajungi cu lucrările luate – nici una din variante nu ține iarna de cald, chiar dacă briza unui subiect de lamentare tine de răcoare vara (v. Dinu Lazăr și ale sale negative). Toți pe care îi cunosc și sînt și buni și mai tineri de 50 de ani lucrează cu străinătatea.

Ce te faci daca esti nul? Aici nu are cine să te remarce, “dincolo” nu are nimeni nevoie de tine. Poate ai slujbă de zi, dar faimă deloc. Începi să socializezi. Pentru cei mai vechi e mai greu că trebuie să își facă prieteni. Pentru cei făcuți în ultimii ani fotografi de diverse cursuri obscure viața este mult mai simplă căci poți să-ți faci prieteni toți colegii de curs și mai apoi pe prietenii lor.

De HCB a auzit toată lumea, de Gîlmeanu nu a auzit nimeni. Dar îșî face cont de Facebook, blog, blogroll, content sindication și alte nume criptice în engleză încît google începe să îl creadă cineva. Și dacă domnul google crede asta, cine e Gîlmeanu să îl contrazică? De aici mai departe sistemul merge singur, căci cine este prostul să critice pe unul la fel de slab cu riscul de a se expune? Link exchange te face frumos și calificat în 12 ore.

Etichetat

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: