Trecem peste greșelile de scriere, ortografie și alte probleme legate de angajarea de personal necalificat pentru reducerea costurilor. Trecem peste informațiile din subtext despre calitatea producției foto a dl. Lazăr. Trecem peste oblojirea reciproca de hemoroizi din interviu, căci este vorba de un site de promovare – vor spune orice atîta vreme cît sînt convinși că le iese banu’. Dar totuși: Din nou, dupa mult timp, de pe vremea cind lucram pe film, pot spune ca simt sufletul imaginii – o de nedescris stare de siguranta si de placere cind vad o imagine cu negruri profunde si modelate, cu alburi detaliate – efectiv este altceva. Și mai jos: pe scurt D3x devine un centru de comanda redutabil, solid si care da imagini care pot fi extrem de mult cropuite si editate, in alburi si negruri. Deci așa se explică bogata paletă coloristică a produselor sale: multitudinea de alburi și negruri.

Rafi ne amuză cu oferte gratis.

Desfasor o actiune noua: daca esti nemultumita de pictorialul tau de nunta, daca nu stii cum ar putea fi fotografiile tale de nunta, sau doar vrei sa ii faci un cadou iubitului, viitorului tau sot, lasa-mi marturie pe adresa de mail, sau comenteaza pe Facebook; roaga prietenii sa te voteze, si primele trei candidate cu cele mai multe voturi …I like this vor beneficia de un pictorial fiecare.

urmat de:

…Concursul se desfasoara in perioada 8-31 martie 2010. Primele trei pictoriale se vor desfasura de comun acord cu participantele pana pe 31 martie. Clasamentul se va constitui doar, doar pe baza voturilor …I like this din contul personal

Pe scurt. Din trei, primele trei vor face pictoriale. Și, cu toate că pe 31 se vor afla rezultatele, pînă atunci cîștigătoarele au stabilit și făcut și pictorialele. Rafi, maică, totul e mînăreală la pozarii de România asta nu înseamnă că nu trebuie să păstrezi aparențele.

Etichetat

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: