Bau–bau: homosexualul violator

Cred că mai mult decît un impuls, violul este o consecință a moravurilor unei societăți. Și cred că cu cît societatea este mai închisă cu atît violul este mai prezent în viața de zi cu zi. Conaționalii mei cred că relația este cu cît se discută. Dacă la televizor se vorbește de rata violurilor pe anul trecut înseamnă că vine sfîrșitul lumii și nu mai e bine să ieși pe stradă. Iar dacă orice referință la viol este este eliminată din discursul public, atunci fenomenul este nemaiîntîlnit la noi și o problemă a altora.

Creștinii și legionarii sînt foarte activi să răspîndească credința că homosexual înseamnă cineva care nu doar are o atracție pentru același gen, dar neapărat face sex și nu orice fel de sex, ci sex forțat, agresiv. Dar oare așa e?

Pentru argumentul de azi nu mă interesează statistica sau sondajele de opinie. Doar amintirile voastre.

Heterosexualii

Băieții și fetele care sînt crescuți într–o cultură patriarhală sînt educați de mici că cheia este dominarea. Părinții dominiă copiii. Bunicii domină părinții. Sau părinții domină bunicii. Soția domină soțul. Sau soțul domină soția. Stăpînul domină cîinele. Pisica domină stăpînul. Clientul domină taximetristul. Statul, prin funcționarii săi, domină contribuabilul.

Dar băieții au un traseu și mai abrupt. Fetele sînt educate că trebuie să se și lase dominate. Că pot alege, dar pot să prezinte ambele tabere: dominate și dominatoare. La băieți este fără compromis. Mai mare. Mai tare. Mai rapid. Cine pe cine. E de rîs că fata decide. E nasol de băiatul care se crede fată. Pînă și dominația autorităților este ceva temporar. Învățătorul de liceu este tare acum cu catalogul în mînă, dar să îl văd la ședința cu părinții cînd își va scoate tata ceasul de aur pentru partida de box!

Eșecul nu înseamnă că trăiești să reîncerci, ci că ai fost dominat. Și asta e rău.

Și totuși. La început de viață e greu să fii la fel de competent ca după 10 ani de experiență și mai mult. E natural ca eșecul să te caracterizeze. Ar fi surprinzător să ai succes. Ar trebui să te pună pe gînduri. Dar nu! Toți și toate împing mai tare și mai tare.

Dacă nu poți mai bine nu faci. Ce gînd imbecil. Și cum ajungi să poți prin exercițiul nefacerii?

Energia și timpul care puteau fi consumate murind încercînd se acumulează în furia eșecului. Și uneori asta explodează.

Mai pune peste incapacitatea de a comunica, o altă trăsătură care ține legate societățile patriarhale.

Mai pune peste religia și obligația divină de a corecta, dar și de a procrea.

Și dacă nu era deja destulă presiune mai pune niște formule magice. Partenerul ideal. De luat. Partenerul nașpa. De evitat. Partenerul cu care îți vei petrece eternitatea pe Pămînt. Păstratul pentru partenerul ideal. Șamd

Pe scurt, cred că majoritatea violatorilor ar fi făcut doar sex mișto dacă ar fi avut șansa să se formeze în altă lume. Iar frica de a fi descoperit și pedepsit nu prea are cum să se compare cu satifacția unei lungi liste de cereri de seducție.

Homosexualii

Homosexualii cresc în aceiași lume.

Doar că ajung, fără să vrea, să vadă cum este să fii cel care și-o ia peste bot fără să facă nimic de pedepsit. Unii ajung să urască tot ce mișcă. Unii.

Alții ajung să dezvolte calități nebănuite. Pot să detecteze de pe partea cealaltă a străzii un individ cu aceleași preferințe din semne invizibile majoritătii. Ajung să empatizeze. Ajung să înțeleagă cum este să fii cel care e chinuit doar pentru că este altfel, deci ușor de izolat.

Și de o dată intervine sexul. Sexul la liber. Ajungi să înveți să îți exprimi dorințele. Ajungi să înveti să îți exprimi preferințele. Ajungi să înveți să te exteriorizezi. Față de marea masă de heterosexuali, homosexualii pot să găsească mai ușor pe cineva care simte la fel pentru că societatea îi forțează să se caute. Mai ușor găsești pe cineva într-un bar foarte mare în seara cea mai aglomerată a săptămînii decît într–un oraș de cîteva milioane.

Față de cei mai mulți hetero, parteneri sînt. Și atunci se face o trecere gradată de la sex la mai mult. Atunci ești liber să cauți pe cineva cu care să îți placă să fii. Sexul devine doar un alt aspect minor al vieții. Nu e nevoie să îți faci cartelă de abonament la cineva de frică că nu vei găsi pe altcineva. Iar sexul începe să nu mai fie acum, că nu se știe cînd mai prinzi, ci poate că azi nu am chef.

Hetero– vs homo–sexual

E drept că homsexualul este foarte probabil să fie o ființă mult mai sexuală decît heterosexualul. Dar tocmai această sațietate ar trebui să îl țină pe homosexual departe de nevoia de a se duce în zone riscante. Pe cînd fantezia homosexualului poate să se împlinească să facă sex cu 150 de oameni o dată sau să aibă un partener care să arate ca nu știu care vedetă, de ce ar fi interesat să ignore refuzul cuiva care seamănă cu un artist la modă, nici măcar acea persoană?

Și era să uit!

Cînd ești unul nici prea prea, nici foarte foarte, într-un local în care cam toți au venit pentru sex ajungi să înveți să îți dezvolți unele calitați care să îți îmbunătățească șansele cu cei pe care îi dorești.

Heterosexualii au antidotul și la asta: curvă! Și nu e o problemă că obiectul dorințelor tale penetrante a plecat cu altcineva și ai rămas să îți faci o labă și în seara asta. Și cu banii de pe intrare și consumație luați!

Un gând despre „Bau–bau: homosexualul violator

  1. Antilegionar spune:

    Veun gand mai nou, in 2015?

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: