Se zice că occidentalii sînt reci

Occidentalii, unii, mă rog, cred același lucru despre estici. De fapt, ce pana mea e asta? Occident, dar românii sînt estici și nu orientali. Orientali. Sălbatici. Mai tîrziu dați jos din copac și rareori spălați pe picioare.

Occidentalul știe că președintele Franței nu e căsătorit. Ba are chiar gagici. Mai multe. Deci cînd se pune problema că nevasta are gagic, ei bine, nimic nou sub soare. Totul se discută. Chiar dacă e aberant. În occident.

În orient nimic nu se discută. Chiar și dacă este evident. Deci nu este nici o problemă.

Pedofilia? În occident este monitorizată. Și dezbătută. În orient este o boală occidentală. Popa nu violează copii. Nici nu îi pipăie nepotrivit. Arată-mi tu articolul! Nu scrie? Nu ezistă! Asta ține de la o linguriță de alcool dat săptămînal și pe caz de boală pe stomacul gol de un travestit în rochie neagră cu șorțuleț ornat ca masonii. Dar nu e mason pentru că șorțulu îi zice patrafir. Și patrafirul este de la dumnezeu, iar masonii sînt de la Satana. Satana știu că se ascunde, căci cea mai mare minciună a Satanei este să îți spună că nu există. Dar dumnezeu? El zice multe. Și toate prin intermediari dubioși.

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: