Apără-mă doamne căci vine sfîrșitul lumii

România este o lume înglodată în creștinism. Pînă și ateii sînt niște creștini extremi în această lume. Păcat. Suferință. Penitență. Sacrificiu. Concepte care revin pînă și cînd ești pe WC și caca nu iese.

Prin mila cititorilor, în special Baștovatie Satovoi, sînt pus la curent cu zbaterile intelectuale ale diverselor femele române și ocazional ale ovulelor lor fecundate cu succes, azi umblătoare.

Modelul este constant: copilul fură, dar e copil. Văd o țigancă pe stradă, trebuie să îmi iau sacoșa în brațe căci sigur copilul aceleia va fura, doar e țigan.

Am avut onoarea să cunosc o femeie, mama unui copil autist. Autist pe bune, nu cioară de dus la biserică care urlă că nu i-a loat mam-mare ciucalată. Este o super femeie! X-woman. Poate să fie vie și să aibă grijă și de copil. Gîndește, trăiește și merge înainte. Te avertizează cînd copilul ar putea să facă o criză și atît.

Le vezi pe românce. Le auzi. Copilul suferă. Ea suferă. Tot universul conspiră. Îți dai seama soro? Una își crește copiii pe banii nemților, dar își cheamă fostul soț de cîte ori copiii nu se culcă la 8, pentru că trebuie să mai ațipească un pic. Dar e mamă singură. Alta abia de a rămas gravidă. Are doi șobolani în casă și nu se sfiește să anunțe că dacă era după ea e ca și cum ar avea 4 copii în grijă. Alta stă în mijlocul Briuselului. Știe toate prăvăliile din centru. Are la dispoziție un transport în comun magnific față de ce avea Iașiul din care a ieșit pe vremea cînd s-a format. Își caută să cumpere mașină din sărăcia ei. Copilul are 6 ani și dacă era născut în Maroc din părinți africani poate era mai adaptat la societatea belgiană.

Să le spui că face puradelul lor în pat la 9 ani că te vor căuta cu satîrul.

Etichetat

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: