Un băiat de prăvălie: Nicolae Paulescu

Nicolae Paulescu cerceta de zor la pancreină. Gașca lui ideologică a băgat România în primul război mondial. Ocazie cu care au murit 800.000 de români și probabil și alte nații. Militarii români au avut fost atît de capabili că au pierdut capitala. Nicolae Paulescu a pierdut cercetarea lui. Nu se intră în detalii. Ciudat. Bucureștiul nu a rămas gol după retragerea strategică a lui Ion Antonescu și banda. Dar Nicolae Paulescu a fost obligat să se retragă și el. La întoarcere probabil nu a mai reușit să își citească notele. Ca urmare Nicolae Paulescu nu a mai fost niciodată capabil să mai cerceteze ceva relevant sau să finalizeze studiile. Deși salariul se pare că i-a crescut.

Pentru că germanii l-au făcut să se cace pe el de frică și să o tulească departe de laborator, Nicolae Paulescu a concluzionat că este vorba de o conspirație evreiască. Și nu le-a iertat-o niciodată. Evreilor, nu germanilor.

Ar fi fost interesant de văzut dacă Nicolae Paulescu, care a mai trăit încă 13 ani după inventarea Românei Mari, dacă ar fi reușit să finalizeze cercetarea lui pentru pancreatină. Eu cred că și el și-a dat seama că foile lui valorau zero. Mai interesant este că nu a mai reușit să cercerceteze nimic pînă la moarte, deși a fost foarte implicat politic și ideologic.

Citeam deunăzi o biografie a lui Ludwig Wittgenstein. Era unul din moștenitorii celei mai mari averi din Europa. Mai mare decît sex simbolul conspirațiilor creștine Rothschild. Și a dat-o pe toată. Și nicăieri în notele lui nu apare vreo părere de rău.

Așa că uite unul dintre cei mai valoroși români față în față cu unul dintre evreii mai deștepți. Românul rămîne un băiat de prăvălie cu inspirație la ciordeli.

Reclame
Etichetat

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: