Ion Coja protejează România atacînd mișelește Spania și Italia

Ion Coja este un pîrț. Un profesor universitar altfel, ca să vorbim despre nivelul intelectual al TUTUROR românilor. Căci nu este singurul de felul ăsta. Dar nici unul de felul care ia premii Nobel.

În 2010 Coja a descoperit ceva îngrijorător: Planul ocuparii Romaniei de catre evrei

În acest context, strategii evreimii mondiale au început să pună în aplicare un plan, conceput anterior, de încetăţenire şi strămutare în România a unui milion de evrei, fără ştirea şi fără acordul Poporului Român. Deja, în momentul de faţă, peste 500.000 (cinci sute de mii) de evrei au devenit cetăţeni români, cu toate drepturile acordate de acest statut, inclusiv dreptul la proprietate. Planul intitulat “Israel în România” s-a făcut cu concursul guvernelor de după 1990 şi al principalelor mijloace de informare în massă (ziare, posturi Radio-TV), care cenzurează toate ştirile şi informaţiile tangente acestui subiect. Scopul final al planului “Israel în România” este instituirea unui control deplin asupra ţării noastre şi deposedarea, în fapt, a românilor de teritoriul lor naţional.

Aha!

500.000 de evrei.

Italia suferă peste 1.000.000 de români. Care migrează la ciordeală fără acordul Boborului Talian. Iar spaniolii sînt la fel de în căcat cu mafiile românești lucrînd din spatele altor 1.000.000 de români și o succesiune de biserici dreptmăritoare ortodoxe cu popimea aferentă.

De asemenea, depopularea României (prin: plecarea în străinătate a cîtorva milioane de şomeri români; încurajarea tinerilor să emigreze definitiv din România, guvernanţii noştri nefiind deloc preocupaţi să le ofere vreo speranţă că s-ar putea realiza în această ţară; descurajarea familiei şi a natalităţii, în mod vizibil cei vizaţi fiind românii majoritari; prăbuşirea sistemului de sănătate, a asistenţei medicale pentru copii în mod special; declinul sever al nivelului de trai; propaganda anti-românească, antinaţională, la care este angrenată mass-media aservită, urmărindu-se descurajarea şi deprecierea sentimentului naţional, a ataşamentului la valorile româneşti, la viitorul Neamului Românesc) – toate acestea au făcut din România o ţară vulnerabilă, al cărei potenţial de apărare se diminuează simţitor cu trecerea anilor, ducînd în acest mod la reuşita deplină a planului sionismului mondial.

Adică bizonul intelectual rezolvă problema șomajului cu guvernul. El, ca profesor universitar este acolo pentru a fi onorat cînd dă posturi, doctorate, alea alea. De șomaj se ocupă guvernul și absolvenții care cel mult ocupă un loc de profesoraș de română nu au treabă cu el.

Și cum rezolvi problema șomajului? Na-ta-li-ta-te! Mulți copii. Bine, bășitul chelios nu a putut să facă chiar el. Dar asta este tot o parte a conspirației evreiești.

România se mai depopulează și prin discursul anti-românesc, românii devenind maghiari peste noapte ca în basmele cu zîne pe care i le citește popa legionar la o bere.

Sentimentul național în scădere scade populația. Era să scrie depresie. Dar depresia e psihologie și ăsteia i-au pus bazele evreii, deci românii vero nu suferă de psihologie ca alte neamuri „iudaizate”.

Și toată țara asta de căcat din ce descrie el, are o problemă cu potențialul de apărare. Apărare a ce? A nivelului de trai prost generat de oameni cu diplome, dar puțină școală formați de profesori universitari ca Coja? A asistenței medicale proaste? A șomajului? Cît de idiot poate un legionar să fie?

Etichetat

Un gând despre „Ion Coja protejează România atacînd mișelește Spania și Italia

  1. Daniel Onaca spune:

    Reblogged this on Trufe și Aguride and commented:
    Un patriot sadea: Ion Coja!

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: