Ion Coja și deportările

Pentru Ion Coja nu au fost deportări alea făcute cu trenurile morții. Erau doar strămutări. Un cuvînt mult mai bun. Are și un articol excelent pe tema asta: Cum a fost viața evreilor evacuați în Transnistria?

Evreii suspectați, bănuiți de activități de spionaj în favoarea Occidentalilor. Se știa că sunt spioni, dar nu existau suficiente probe valabile în justiție pentru a fi condamnați. De pildă cazul Sonia Palty, autoarea unei cărți mizerabile: Evrei, vă ordon treceți Nistrul! Dar cum nu există perfectul ticălos, așa și cartea individei mai scapă câte un adevăr: tatăl ei era suspect de a fi agent englez. Sub aceeași bănuială au mai fost câteva zeci de evrei din București. Împreună cu familiile, aceștia au alcătuit un lot de circa 300 de evrei care au fost strămutați în Transnistria. După această „deportare”, s-au mai întors în București vreo 290 de evrei: retul au trecut linia frontului la ruși sau au murit, că se mai și moare. Avem voie să considerăm că acest eșantion, de 300 de evrei, este rprezentativ pentru toți evreii care au trecut prin Transnistria?! Nu văd de ce nu! Deci, din 300 de evrei 290 s-au întors teferi și nevătămați la casele lor și le mai și găsesc în starea în care le-au lăsat…

Păi așa e. Și Ion Coja este doar bănuit de antisemitism. Sînt gurile rele care o zic. El este doar naționalist. Dar hai să facem jocul ocultei sioniste și masonice simultan.

Cum ar fi ca pentru articolele sale, Ion Coja să aibă întreaga avere a lui și a întregii familii confiscată? Apoi să fie deportat în Palestina pentru muncă silnică la arabi. Și poate, după ani și ani să fie lăsați să se întoarcă în România. Dacă vor. Evident „că se mai și moare”, dar dacă Iustin Pârvu a putut să lucreze în minele de plumb și să mai vadă țiță de călugăriță cîntăreață de imnuri legionare pînă după 80 de ani, de ce nu și Ion Coja?

Anunțuri
Etichetat ,

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: