Sfînta tradiție românească

Azi legionarii și prietenii lor mor de grija tradiției. Pot să trăiască în Italia, Spania sau Anglia, dar le moare ce au pe casă pentru că tradiția românească moare și ea. Și este foarte foarte necesar să oftezi după telemea, un cuvînt turcesc pentru un preparat din lapte de prin Asia Mică, în loc să îți iei un bloc de Cheddar și să te bucuri că este făcut în condiții mai igienice decît pot înțelege românii și este mai gustos și mai sănătos (mai puțină sare).

Hai să ne imaginăm ceva! Împreună. Ceva scandalos. Cu curve și orgii la tot pasul.

Sfînta tradiție. Pardon. Sfînta Tradiție. Cu majusculă pentru că este un totem la care să te închini. Oare cînd au venit latinii să binecuvînteze Dacia cu tradiția europeană nu fu un răzbel și răzmeriță și oftică mare?

Nu s-au pus d-alde lu Decebalvs să urle ca din gură de șarpe că cine sînt muiștii ăștia să îi scrie numele cu V în loc de U? Nu au urlat că tradiția neamului este să se pișe la copac după beție și nu să scrie cioburi de lut ars cu caractere latine? Scorilo nu a anunțat că cine este aia Europa care se fute cu zei greci să le impună așa o promiscuitate mare la fetele lor dace virtuoase?

Și cînd niște sute de ani mai tîrziu au venit niște nespălați de la sud să le spună că Isus, zis Cristos, s-a urcat pe cruce ca să moară pentru păcatele lor și acum sînt blestemați pentru eternitate să îi rămînă datori masochistului dumnezeu, oare daco-romanii nu au scos tradiția de la naftalină și s-au ofticat cine sînt capitaliștii ăștia și cum ne momesc să reintroducem sclavia la care aiba am renunțat pentru binele mănăstirilor și al popilor dumnezeului ăsta străin?

Anunțuri

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: