De citit: IBM și Holocaustul

Românii nu citesc cărți. Citesc subtitrări la filme culte gen X Men 15 și Rambo 22. Citesc presa ca să vază cu ochii lor ce a mai făcut un prim ministru, ce a mai regulat un fotbalist, de, că doar nu or sta toată ziua să se prosterneze la icoane!

În IBM și Holocaustul este menționat regatul român. Se pare că atunci cînd au început să facă naziștii harta evreilor cu mașinile IBM și România a simțit nevoia arzătoare de a afla cine e urmașul lui Ioan din clanul Botezătorilor și cîte bagaboane a regulat acesta înainte să fie decapitat conform legendei. Se pare că pe vremea aceea în România nu mai erau săraci și toți oamenii aveau cît să dea de un trai bun popimii și să le rămînă să se îngrașe. Și atunci tînărul regat botezat de Miron Cristea, tot din clanul Botezătorilor, a simțit nevoia să liciteze pentru acele mașini de calcul.

Interesant este că am găsit la vechiul testament că era poruncă de la dumnezeul creștinilor să nu se facă recensăminte. Ba chiar, superstiția zice că un mare rege evreu și-a luat-o rău pentru că a făcut asta. Cumva, pentru Piron Cristea legea aia nu se mai aplică. Cum de altele din vechiul testament se aplică fără să fie menționate de profetul Isus, imaginat de Paul-Saul din Tarsus? Minune dumnezeiască!

Etichetat ,

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: