E rentabil să ucizi: Ilie Ilașcu

Ilie Ilașcu este borfaș de drept comun care a omorît doi polițiști transnistreni, sau a avut ceva de a face cu asta. Nu se știe prea bine, pentru că e erou național în România pentru asta. Pentru așa activitate de agitat spiritele a pupat două mandate de senator cu salariu, secretară, mașină de serviciu și benzină, telefon mobil și toate acareturile. Și nu au plătit naționaliștii, au plătit toți pentru confortul lui.

După aventura cu Transnistria, a mai făcut-o o dată. De data asta cu acte și martori în regulă. Ca și în cazul primilor morți, nu am găsit detalii în presă despre continuare. Probabil iar a fost o înscenare obscenă a rușilor pentru a-i păta onoarea de erou național și naționalist.

Vremea trece. Partidul lui Ilie Ilașcu trage mai greu voturi. Nu mai pupă locul pe bani mulți de a vota legi creștine pentru latinizarea Republici Moldova. Oare potaia merge să îsi caute ceva de făcut ca toți ceilați vro 19 milioane? Ntz. 2013, presa țipă. Săracu, ar putea fi trimis să își caute casă singur ca orice om. Nu se poate una ca asta. Lui îi trebuie casă de protocol.

Ilie Ilaşcu figurează cu un apartament de 132,8 metri pătraţi, pentru care achită chirie de 429,73 de euro

Și cînd iei maimuțe dintr-astea la protocol pentru activități de agitat spiritele, oare ce confort primesc indivizii numiți creiere din cadrul programului de exodul creierelor? Păi un matematician absolvent de facultate sigur primește 200mp la 100€ dacă un moldovean și rusoaica lui primesc asta compensație că nu le-a mai dat partidul salariu ăl mare.

Și cît era în senat ce învîrtea acest contabil minor? Președintele Comisiei de Sănătate si Mediu din Senatul Romaniei! Bravo românașii! Voi ești tare!

Reclame
Etichetat

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: