Răspuns teo

https://amintirifoto.wordpress.com/2013/10/21/efectul-maretei-scoli-romane-si-al-maretilor-sai-mistreti-cu-grad-universitar/

Super texul propus! Multumesc pentru timpul investit in a-mi citit randurile! Blogul e tema de “Jurnal al studentului” (nicidecum o exprimare a “talenteloi” pe care nu-l mai pot tine sub control) si se dorea a fi cu circuit inschis! Nu am pretentii ca fac “arta” si nici nu ma pregatesc sa imi castig experienta prin ceea ce scriu… Nu am primit directii de redactare a experientelor proprii, deci “bizonii” (doar citez) nu sunt implicati in niciun fel. Cat despre “mintile tinere”, oh, nici nu pot sa-ti spun cat de mult ma bucur ca am folosit un pseudonim :)))))))))))))

Cu plăcere. Măcar așa e mai cu folos decît citit inepțiile unui Dinu Caca Lazăr sau Andrei Tenie Pandele.

Un jurnal este foarte necesar la arte. La fel și exprimarea talentelor, cu sau fără ghilimele. O să vezi că este de preferat să zici lucrurilor pe nume și să eviți ghilimelele. Astea sînt sodomizate doar într–un gest populist sec, încît audiența să completeze cu ce crede ea de cuviință.

Pe Internet nu există circuit închis. Există parolat. Sau nu. Textele încuiate după o parolă sînt mai puțin accesibile publicului larg. Dar pînă la un punct. Gîndește–te că dacă o singură persoană, fie ca acea persoană să fie chiar tu, poate să vadă textul, atunci și alții pot. E cam greu să restricționezi accesul.

Direcțiile le–ai primit de la cîteva luni. Familia, crescută într–un anumit mediu, ți–a insuflat pas cu pas ce să faci. Simplu fapt că bunica consideră că dacă te scărpinai la puțulică–păsărică este urît. Pentru că popa a zis că lui i–au spus la seminar de păcatul lui Onan și el era prea ocupat cu alergatul după fuste ca să mai citească și textul. Crede și nu cerceta. Pentru că mama consideră că bunica s–ar leza. Pentru că unchiul cu tendințe pedofile nerecunoscute consideră că îi face poftă. Pentru că multe altele. Toate astea ți–au insuflat o anumită atitudine față de masturbare, dar și de faptul că alții te–ar putea atinge acolo.

Continuînd cu educatoarea care cota copiii după numărul de cadouri. Apoi învățătoarea care avea de demonstrat lumii că ea nu e o proastă cu pedagogicul ci este cel puțin de calificată ca cineva cu facultate, ba chiar mai mult pentru că cei de la facultate au făcut doar cursuri de pedagogie. Faptul că imbecila de învățătoare dădea autodictări în loc să vă aducă fiecăruia o frunză și să vă dea să meditați la măreția unui univers fără dumnezei. Apoi profesorași de școală care au de demonstrat lumii că sînt la fel de buni ca cei care au rămas asistenți la facultate. Acele canalii care se oftică pentru că nu pot să pice, fără să realizeze că fiecare elev care ar pica la o testare riguroasă este eșecul lor personal.

Iar facultatea este bomboana pe colivă. Niște șmenari de doi lei, care se cacă doctorate, conferințe și alte fecaloame intelectuale. Care se preocupă de starea studenților. Care sînt futuți profund de toate aspectele burselor și taberelor de creație. Și care fac precis zero în activitatea lor plătită mult prea mult. Ba chiar unii devin mai sălbatici în examinare decît canaliile de la liceu.

Pe de altă parte, dacă încă mai depinzi de unii dintr–ăstia, e mai bine să nu comentezi public despre performanțele lor intelectuale.

Anunțuri

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: