Alternative la labă

Ai blog. Ai mai mult de 25 de poze fără sens și fără portofoliu. Și realizezi că este inutilă umplerea asta a spațiului electronic. Doar pentru că e acolo gratis și nelimitat, nu înseamnă că ai primit o misiune divină de umplere a sa.

Cum ar fi să ajungă să aibă toate sens?

Prietenii erau cei care veneau să te ajute. Azi prietenii sînt cei care dau like la orice căcat, umplîndu–ți inima de fericire. Fericire care ține mai puțin decît o bășină. Pentru că oricum nu faci diferența. Ca și corporația care trebuie să producă constant 5% creștere anuală, la fel și pofta de like trebuie să prezinte o progresie constantă.

Cum ar fi să capete toate sens?

7 gânduri despre „Alternative la labă

 1. Jakky ecs spune:

  :)) Imi place noua teme.

  Sensul este o însușire data de ființe gânditoare, este foarte aproape legata de ideea de scop. Ele au un sens dar nu ca fotografie ci ca demers. Sa ii spunem acțiune ca sa nu fim pompoși.

  Ele sunt un mecanism de trecere peste viata mizera pe care o duce personajul, o fata morgana în care se vede cum viata lui are sens, este artist, este apreciat, timpul este de partea lui. Pentru ca timpul cerne …

 2. costelush.blogspot.com spune:

  prietenii nu sunt buni doar la laicuri ci si sa le furi pozele si sa le trimiti la saloane (nu de spital). a se vedea cazul actual al maestrului fudulu. io as denumi asta o laba trista. ce m-am ras cand un alt gigel fotograf super medaliat mai ceva ca maricica puica plangea ca din cauza lu’ dom doctor isto(e)ric romanii nu or sa mai aiba nicio sansa la viitoarele saloane foto. deci bani la pensie canci…

 3. Jarpefoc spune:

  Wtf is „salon foto???”

  • costelush spune:

   pensia lunara a unor basinoshi, fursecurile deleurilor si pandeleilor, etc etc…

  • Criticul Foto spune:

   Ca la salon auto: fete dezbrăcate, clienți trecuți de apogeul atractivității sexuale. Doar că jucăriile astea aduc mai puțini bani. Deci și evenimentul este mult mai sărăcăcios.

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: