Vibratorul de Geneva

Un nene. Capăt de linie în clan de bancheri. Geneva–Paris. Probabil avea propria cușetă în tren. Sponsor și apropiat al unui candidat la președinție al unei țări bogate. Sfîrșitul: în Geneva. Împușcat de o prostituată amantă. Nu e clar dacă mai erau și alții. Mai erau, dar nu e clar dacă să îi implice. Cînd a venit poliția era într–un costum de piele. Acoperit complet. Inclusiv peste cap, doar un fermoar la gură. Legat pe o cruce din aia de SM. Cu un dildo imens în el. Joc eșuat? Neîmpliniri în dragoste? Mai bine nu există lumea aia.

Cîți nu o invidiază pe Andreea Marin că l–a prins pe Țiriac Sr. E greu să îți imaginezi ce se poate găsi acolo numai în termeni de sex. Who’s afraid of Virginia Woolf. Las Edades de Lulu. Astea sînt doar basme. Omul poate ajunge mult mai departe. Chiar vrei să deschizi ușa aia?

Am cunoscut o femeie deșteaptă. Era mulțumită că bărba–so putea 90 de secunde pe ceas. Așa îi lăsa timp să–și vadă de ale ei. Și a făcut și copii. Și știa că la așa o performanță nu i–l ia nimeni. Pentru ea sexul nu era important. Sînt destul de multe. Dar își aleg cîte unul drăgăstos care consideră că orgasmul femeii este o cruciadă: se obține cu călătorii, efort, sudoare și sînge. Altele pentru care sexul e foarte important, dar aleg o viață asexuată pentru alte motive.

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: