Arbitraj corporatist

Și sînt esențiali. Pentru că o corporație în forma actuală trebuie să creeze impresia de inovație. Așa știu toți din consiliul de
administrație. Dacă masa se trezește că nu mai vrea să plătească bonusul de tehnologie nouă, să te ții! Nici peste 10 ani nu o să prinzi tehnologie la prețuri reduse. Nu că nu se poate. Ci că sînt acolo cîțiva în conducere care nu pot să conceapă asta.

Tocmai pentru genul ăsta de probleme în care le tremură bucile de frica concurenței s–au inventat și Consiliul Concurenței și Protecția Consumatorului. O fi Consumatorul în titulatură, dar este o instituție de arbitraj. Vezi prețurile convorbirilor în roaming. Toți știu că și–au acoperit infrastructura și că pot scădea prețurile. Dar care scade primul prețurile este condamnat să fie mai slab la următoarea întîlnire. Cum facem? Facem o comisie așa–zis independentă care să se lupte cu noi toți și care să ne aducă la un numitor comun. Apoi, din data de avem toți prețurile scăzute. Și la următoarea întîlnire sîntem proporțional la fel.

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: