OZNurile

Găsisem o explicație superbă la un călugăr (Seraphim Rose). OZNurile sînt manifestări
demonice. Pur și simplu le asociază cultural. La 1400 erau dracii care veneau să–l dea jos din căruță să–l facă de rușine. Astăzi vin extratereștrii să facă experimente pe ei. Și dacă sînt singuri în Univers? Aaa? Știința poate să fie o religie la fel ca toate celelalte.
Cică s–a făcut o ciorbă. Cine a făcut–o? Gaia, natura nu există. Zeii nu există. Nu era Krișna care avea coițele albăstrite și nu de la blugi. Și în ciorba aia s–a făcut fulgere și puf! aminoacizi care au ajuns să crească picioare ca să se poată bate pe uscat. Un fel de
proto–Transformers, marcă înregistrată. O să rîzi, acum niște sute de ani creștinii aveau niște calugări mai raționali decît cercetătorii de azi. Dar erau excepțiile. La fel cum și astăzi sînt excepții și masa. La fel ca întotdeauna. Cică vroiau ei să știe dacă Pămîntul e plat sau rotund. Și vine Ioan Damaschinul și zice: să nu vă preocupe asta, pe voi vă interesează mîntuirea. Era plat. Apoi s–a făcut rotund. O să vină neo–enstein–ismul și o să demonstreze ca la hiperspațiu că Pămîntul e plat. Știi ceva? Pentru tine Creta era la fel de vălurită și la 4000 îen și la 200en și la 1400en și azi și pe cînd o să fie războiul neodarviniștilor cu marmotele. Plajele s–au schimbat. Poate apa vine la maree mai sus sau se duce mai jos. Dar te asigur că nu este cu nimic mai plat sau mai rotund astăzi decît în alte dăți atît în trecut cît și în viitor.

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: