Max Goldstein

Max Goldstein este frica oricărui rromân. Este frica legionarilor. Și motivul pentru care toți evreii trebuie să fie omorîți, nu? Întîi de toate este evreu. Apoi el este terorist. El este primul, cronologic, terorist din România. Deportarea etnicilor bulgari din Dobrogea de Nord, teritoriu neromânesc, ca preț pentru eliberarea Dobrogei de Sud de către soldații români nu este un act de terorism. Pogromurile antonesciene, cel care a salvat evreii în atîtea dăți în speranța că sovieticii îi vor da și lui o moșioară în Franța, nici alea nu sînt. Excesele jandarmilor români în zone fără picior de român ca Transnistria sau nordul Transilvaniei, astea sînt acțiuni greu de dovedit. Dar Max Goldstein este o dovadă că evreii conspiră împotriva României. De exemplu, era să îl omoare pe Constantin Argetoianu. Care era un mare iubitor de țară și a devenit prin asta, inamic al comuniștilor. Așa inamic al comuniștilor că, deși pleacă în 44, se reîntoarce să ia medalii. Țeapă! Vezi Valeriu Onania. Apoi Max Goldstein, Saul Osias și Leon Lichtblau pun bombă în Senat! Ooo! Unde erau toți oamenii aceia curați și fără de păcat. Pentru asta încep procesele comuniștilor. Căci, după cum se știe, evreii au vrut să dea foc și parlamentului german în 33 parcă.

Dar Max Goldstein va afla clemența românilor, care iubesc toate națiile și ale căror pogromuri au fost făcute de alții și exagerate, tot așa, de alții. În 1921 este arestat acest om fără un braț. Fără un braț de la experimente cu bombă, nu de la vreo întîlnire cu vre–un creștin. În 28 iunie 1922 este condamnat la muncă forțată pe viață. Și în 1924 moare la Doftana.

Ce drăguț! Și cînd mă uit la biografia lui Calciu Dumitreasa: pușcărie grea la comuniști. Și canon de la dumnezeu. Valeriu Anania cu chin mare, mucenicesc. Probabil a ieșit mai gras din închisoare decît dacă ar fi fost în libertate. Iustin Pârvu, un atlet pentru Cristos, specialist în cipuri cu a sa cultură generală. Călugărul informatician parcă a fost și în minele de plumb. Ete că evreul a ținut cam doi ani, acolo unde Radu Gyr a murit la 10 ani după. Haleluia!

Etichetat , , , , ,

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: