Biserica Ortodoxă Legionară Română

Biserica Ortodoxă Legionară Română ar fi numele corect și complet. Să vezi tărășenie cu Ion Moța și Vasile Marin. Cei doi sînt doi oarecari. Nespectaculari în intelect. Dar cu poftă de sînge. Ion Moța este ucigaș recunoscut. Probabil amîndoi sînt bătăuși. Și cam acolo se oprește platforma lor politică. Ei pleacă să se bage în politica altei țări, Spania, și se pun iar pe omorît. Deci ucigași dovediți și fără scrupule. Ei omoară pentru a instaura un regim de teroare în locul unui guvern laic votat. Și, surprinzător pentru încrezătorii în Isus Cristos, cei doi mor. Este foarte ciudat. Adică tînăr mori la curve ca să știe toată lumea că vei arde în iad pentru că nu te–ai spovedit cu toți banii la popa. Tînăr nu mori cînd te duci să ucizi oameni pentru a impune un regim de teroare, vezi Horia Sima și alți sfințișori de rang mărunt, cum ar fi Bartolomeu Anania.

Și dacă mor, ce face acest cult necromant, necrofil și necrofag? Ia hoiturile și le plimbă. Cică important este să dai îngropăciunea creștinească. Sapi o groapă. Marchezi locul ca să știe lumea de la ce se împute aerul și se otrăvește apa. Dar nu și la ortodoxi. La ortodoxi e interzisă incinerarea pentru că privezi popimea de masturbarea publică colectivă la sicriu cu expunerea hoitului umflat.

Așa că Ion Moța și Vasile Marin pleacă în excursie. Să vadă lumea. Sau să împută lumea. Nu mi–e clar. Sfintele moaște ucigașe trebuie să fie pipăite de toți. Și cică evreii poartă stigma pentru că acum 2.000 de ani romanii l–ar fi ucis pe zeul creștinilor. În loc să îi dea un sens în viață înainte să înceapă să se repede, în loc să zică mulțumesc că le–au dat un simbol distinctiv ca să unească toate sectele, ei bine nu! Moarte! Pentru că acum 2.000 de ani evreii l–au dat pe mîna romanilor pe dumnezeul lor. Romanii erau sfinți pentru că dacii s–au cu romanii pînă a dat un accent circumflex și ieșit românii.

Moța și Marin pleacă cu trenul ca să vadă mai bine frumusețile Europei. Se duc în Franța. Dar ca să ajungă în sud–estul Europei, o iau prin Belgia. Mă miră că nu au binecuvîntat și Canada pe drumul lor iluminator. Se duc la Berlin, unde frații din SS închină o ultimă halbă de bere. Apoi prin Polonia. Ca să le pută evreilor cît să zică evreii eu m–am săturat de români, mă car în State. Pentru ca apoi să poată dezvolta unii ideea conspirației evreiești din State. Păi cine pana mea i–a aruncat pînă acolo? Nu creștinii dreptmăritori?

Te așteptai că Moța și Marin să treacă din Polonia în România și, o dată ajunși pe sol colonizat de români, să fie dați jos din tren și îngropați la șina de tren ca să se uite prin găurica de la WC la fofoloancele pișăcioaselor. Dar nu–i așa! Bucovina, Moldova, Transilvania, Oltenia și abia în final Țara Românească, care, între noi, e Valahia toată ziua. În toate stațiile îi opresc să lase puțină binecuvîntare și să fumigheze popa pe banii primăriei. Cică la Bacău a fost omor. Ca să nu vadă că pleacă popii cu barba smulsă, au acceptat să facă sobor la cîntări cu 30 de popi, ale căror nume și urmași au fost de mult uitați. Păcat că a spurcat distracția Ion Agârbiceanu care a ținut să arate că greco–catolicii pot să fie la fel de pișători în democrație ca toți ceilalți români. Un adevărat erou al muncii socialiste. Într–un stat ulterior ateu care nu a luat nimic din dreptul popimii de a lua bani din toate cele.

Circul final a fost de la Gara de Nord pînă la biserica sînt Ilie–Gorgani, biserica legionarilor, de arhitectură atipică și care, ciudat pentru un regim ateu, a rămas nu doar în picioare la cîțiva metri de sistematizări, dar și funcțională. Ce ți–e și cu maica domnului. O fi făcut felație la tot CCul ca să îi lase biserica în pace!

După modelul lui Lenin, pe care legionarii îl urau, legionarii au făcut lîngă casa lor centrală un mauzoleu. Unde au pus cele două hoituri de ucigași, la precis o lună după moartea lor. 13 ianuarie. 13 februarie. Cei care cred în conspirația evreiască știu că 13 este un număr împortant în ritualurile magice ale evreilor. Și ca să asigurăm că Ion Moța și Vasile Marin intră în fața rîndului la făcut felație lui Isus, fuseră 200 la 400 de popi la descîntat mortu. Adică 200 de căciulă. Și, ca și la ceaușiști, s–a făcut prezența și s–a răspuns cu Prezent!

Și toți românii care se respectă au fost acolo la venerat carcasa. Inclusiv Ghe. I. Brătianu. Inclusiv Nicolae Iorga, tembelul delirant al nației, a scris ceva despre acești băieți.

Etichetat , , , , , ,

Un gând despre „Biserica Ortodoxă Legionară Română

  1. Regio sau legio? spune:

    No, bini zis.

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: