Odă liniștii

Audiența pe amintiri foto s–a restrîns în ultima vreme. Nu mai e de flegme, nu mai e interesant. Și textele s–au lungit. Cît de agasante erau alea cu multe părți aveau ce citi. Acum se pierd. E bine. Deja prefer să plece fanii Dinu Lazăr și alte creaturi asemănătoare. Mai încolo se va schimba și mai mult. O să dispară în mare măsură comentariile la alții. Am trecut deja la ce se poate face pentru a fi altfel. Pentru că oricum deveniseră repetitive remarcile. Dacă abstractizezi puțin vezi că toți au aceeași problemă: nevoia de a parveni. De a face ca în Star Trek: să apară subit pe nava ălorlanți cu armele încărcate. Nu au cultură. Nu au trăiri. Au doar poftă să fie recunoscuți drept ceea ce nu sînt. Și nici măcar nu îi ajută. Pentru că ei nu au ce face în lumea asta. DL ar fi fost mult mai fericit dacă se făcea strungar și muncea de la 16 ani. Se pensiona mai repede. Și acum juca table în fața blocului cu colegii din fabrică, ăia care nu s–au curățat sau nu au plecat la țară. Probabil că știi că repartițiile în blocuri se făceau grupat, pe întreprinderi. El nu e fericit cu puțoii ăștia în jurul lui. Sînt obositori. Sînt mulți ca tine care vor să se bage în seamă. Trebuie să reanalizeze poziția. Trebuie să se țină la curent. E drăguț să te recunoască lumea pe stradă. Dar lui i–ar prinde mai bine să–l cheme la masă acasă și să–i dea un vin de casă și 2 sarmale.

Etichetat

8 gânduri despre „Odă liniștii

 1. Feri Clujeanu spune:

  Nu e meritul lor. Așa au fost formați. O adunătură de gunoaie cu certificate din cele mai diverse. Citește Ayaan Hirsi Ali, Infidel și vei găsi legionarii și popii și pe ceilalți, toți în societățile disfuncționale din Africa.

 2. 5in1 spune:

  Eu citesc, dar sunt tăcut din motive care nu țin de CF.
  Sper să vorbesc mai mult la un moment dat.

  Textele sunt foarte interesante și sincer mă bucură nespus că nu mai citesc despre Dinu Lazăr sau whatever.

  Tot ce fac este să dau mai departe ce găsesc eu interesant.

  • Feri Clujeanu spune:

   Poate Criticul Foto ar trebui să nu mai permită publicarea automată a comentariilor. Aici unul care își zice 5in1 face pe misteriosul. Dacă era Ion Iliescu sau Corneliu Codreanu apărut la TVR1 era de înțeles, dar pentru un «5in1» este ridicol. Și speră să mai vorbească!

  • 4in1 spune:

   De fapt, sunt Mysterion.
   Dacă ți-aș spune numele meu, de ce ar face asta totul mai puțin misterios? E doar un nume. Habar nu ai avea ce număr la chiloți port, ce mi-am propus să fac mâine sau care din copiii din curtea școlii mi-a traumatizat copilăria.

   Am scris vorbesc dar e greșit, mea culpa.

   În fine.

  • Criticul Foto spune:

   E relevant cît porți la chiloți?

  • Criticul Foto spune:

   Dinu Lazăr este, dintr-un anumit punct de vedere, esența societății române. Într-o societate altfel, acesta pur și simplu nu ar fi existat. Nu în felul în care să fi auzit de el.

  • 4in1 spune:

   OK. Departe de mine gândul să-ți dictez ce să publici.

   Dar și din alte caractere se pot trage concluzii. Sunt o grămadă de popi, legionari și povești din jurul tău.

  • Criticul Foto spune:

   Ăsta ar fi un bun argument să nu mai scriu. Să tot fie vreo 5-10 oameni care să nu se încadreze la asta.

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: