Corneliu Zelea Codreanu

Cum a apărut Corneliu Zelea Codreanu? Păi Eliza Brauner, româncă din tată în fiică, colectează miraculos sperma de la arhanghelul Mihail și se mai face țara cu un mîntuitor. Aducătorul este Ion Zielinski, care dă Zelea în românizare și Codreanu în traducere. Și ăsta român, căci numai românii numeau copiii Ion, de unde și versurile celui care nu mai murea, Radu Gyr, Ridicăte Ioane, ridicăte Ghe. Corneliu, adică sutașul, primul creștin neevreu. Ca apoi să afle toată legiunea că evreii lau ucis pe Isus, nu că Isus și discipolii lui erau toți evrei și nu polonogermani cum credeau legionarii. Și așa tare era credința în ei că sau ortodoxizat toți și integrați au fost. Mai tîrziu, pe cînd borfașul Corneliu avea să fie matur, un singur bunic evreu era de ajuns să îți cîștige șansa sclaviei întro țară modernă care scosese sclavia în ilegalitate ultima din Europa! Și pentru acel unic bunic evreu erai dator să le dai ăstorlanți tot ce avea ca despăgubiri pentru ce conspirația iudeomasonică tocmai inventată.

Este fondatorul Asociației Studenților Creștini, predecesoarea ASCOR, și la fel de în spiritul biblic plină de conspirații și de vendete naționale peste generații. Nu e în stare să termine facultatea. Chestie care îl va marca. Probabil atunci sa jurat că va face o organizație cu cămăși verzi cum era cămașa pe nevastăsa după o tură prin pădure. Și organizația asta va apăra dreptul fiecărui imbecil de a își lua diploma de licență prin prezența asociaților cu bîte în sală. Oricum, Corneluș va merge și la Berlin și Jena. Și va asista la cursuri în toate berăriile germane. Diplome mai puțin, dar arhanghelul ia zis că nu e nevoie de diplome la poarta raiului lui.

Casătoria a fost frumoasă. Cum se căsătoresc și azi românii. Cu straie popolare. Cu flori în păr. Cu cununi din tablă și biblie cu copertă grea. Și cununile aveau cruce și zvastică, pentru că ei credeau în Veda tradusă de Mihai Eminescu.

Fiind om cu responsabilitate Zelea Codreanu ăsta, A. C. Cuza, mentorul lui, face mișculații pentru al băga la facultate. Din nou. Unde Zelea găsește că sînt prea mulți evrei. De aia nu reușeau românii să își ia diploma nici sub profesori făcuți peste noapte cu doctorate luate la 20 de ani după mai puțin de un an de studii, în care intra și drumul cu caruța de o lună jumate și o lună pînă tocmește cameră în gazdă pentru că nu înțelege limba.

Pentru a certifica că românii sînt ciori și nu alte etnii care tîrziu au început să se îndulcească la apucăturile românești cu beția fără măsură și furatul de unde se ivește ocazia, Zelea produce un bestseller: Cărticica șefului de cuib. În care mama clocitoare este un bărbat. Și care e o cărticică pentru că nu prea avea pagini. Dar e de ajuns cît să priceapă și un Horia Sima, învățător prin mila domnului.

Etichetat , , , , ,

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: