Dama cu ciocolată

Ieși în tîrg cu o damă bine. Dama își etalează bijuurile primite de la diverșii admiratori. Nu este o curvă. E femeie măritată. Are și copil.

Pentru a întări astea îți povestește de realizările produsului uterului său. În timp ce se joacă distrată cu inelul de aur. Sau cu un cercel cu diamant. Imitație? Nu știu. Puțin mă interesează.

Dama e preocupată de binele copilului său. Neatent, îmi scapă că alții o duc mai rău. Asta duce la o deviere de 20 de minute și o tiradă despre cum nu doarme ea de grija copiilor bătuți. Apare fata să ia comanda. Dama vrea o ciocolată. Caldă. De’, e vremea asta umedă.

Vine comanda. Ceașca micuță e umplută cu un fluid. Dama e mulțumită. Dacă era după ea ar fi făcut ceașca mai mare. Cam cît o gamelă. Dar las’ că duce gîndul la bun sfîrșit acasa, sub lumina albăstruie a ecranului TV. Readuc intenționat vorba despre copii. Cică ar fi milioane în sclavie pentru a produce elementul de bază. Dama dă din cap cu un aer înțelegător sorbind din ceașcă cu poftă. Se frige. Asta e o problemă considerabil mai mare decît milioane de copii.

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: