Clor cu concentrație mare: pentru îngerași curați

O nație de viermi care se înmulțesc prin spori ca ciupercile.

Ai cărei lideri intelectuali se dezvoltă prin citate aproximative, parafraze și plagiat.

Precum vitele de prăsilă, devenite cu carieră prin angajarea la un trust multinațional, pun citate cu aparent înțeles, la fel și mai sus.

Cum remarca un acolit din anturaj: toți își doresc copiii morți căci de vreo 2 ani moda este să le zici îngerași. Și cam așa și e. Îngerul nu se cacă pe el, îngerul nu are nevoie să îi cumperi lapte praf și dacă te trezește noaptea e clar demon. Și vezi poze cu un copil oarecare, chinuit ca un anti–comunist în beciurile securității, pus în poze cu lumini puternice. Puternice ca să îl albească naibii, să dea cu standardul ideal de lipsă de culoare și nu cu tuciuriul maica–sii. Și sub scrie o poveste d–aia cum ea a borît zi și noapte de dragul copilului. Parcă Freud zicea ceva că își varsă copilul. Dar ea nu știe. Așa că suferă. Și după aia, după celulită, după ce s–a umflat ca porcul în ajun, vine nu știu ce spirit și îi dă un îngeraș. Pauză. Să își aprindă, biata, o țigare.

Și glorificarea prostiei în fotografie: de aș avea eu o fotografie bună într–un interval dat! Dacă o spune Cosmin Bumbuț, înseamnă că e modest.

Radu Drăgan reușește să sintetizeze sublim imbecilitatea acestei laude care denotă un om cu capacități intelectuale reduse:

50% este asociata hazardului. Daca rata de succes este 1% înseamnă ca încerci sa faci opusul lucrurilor care ți le-ai propus și iți iese excepțional de bine, 99% bine sau ratat? Un fel de Domestos care și-a propus sa salveze bacterii.

Știți să–mi dați exemple de alți Domestoși?

Etichetat

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: