Binecuvîntările unei conduceri române în Dobrogea

Că maghiarii i–au persecutat pe români o știe tot românul. Mai ales cei care nu locuiesc în zonă. Vorbim de o situație dezgustătoare, revoltătoare. În care țăranul român este complet anaflabet și popimea este foarte interesată de păstrat banii în pușculița familiei pentru a împrăștia sămînța castei de brahmani. Adică fiu de popă să creșească? Dar ce e el? Copil de agricultor? În alte părți se organizau școli. La români este Cuza care organizează școli. Și popimea organizează biruri speciale pentru slava fecioarei care nu se lasă violată precum unele «curve».

Numerele naționaliștilor români vă las să le căutați voi. Sînt dezastruase. Adică Clujul, oraș maghiar, are vreo 80% ortodoxi. Dar este multicultural! Ha! Dumnezeul patriarhului e mai coios decît cel al papei!

Hai să ne uităm la cifrele din Dobrogea. Luăm valorile pentru o sută de ani: din 1878 pînă în 1977. O sută de ani de românitate. Un popor iubitor. Care nu știe ce e aia Holocaustul. Care nu practică purificarea etnică. Și care nu omoară pe cei de alte credințe. Pentru că ei au un dumnezeu a TOT puternic. Atît de puternic încît este nevoie de mulți legionari pentru a îi pedepsi pe cei care îl jignesc.

Românii pleacă de la 21% și ajung la 90,8%. Ura! Era Ceaușescu un ateu, dar a văzut lumina divină cînd a interzis avortul ca să poată să moară în chinuri toate nenorocitele care au ales să nu asculte de voința divină! Bulgarii însă pleacă de la 13,3% și ajung la 0,05%!

Ca să vezi! Un popor așa iubitor. Un popor sub care toți își fac de cap. Un popor de care fug toate națiile mai ceva ca de sovietici. Asta este iubirea de mamă a sfintei Maria. 30 de mii devin 311 într–o sută de ani. Poate au avut o boală genetică care nu se ia la alte nații.

Turcii pleacă de la un 21,6% și ajung să se tot înmulțească de 1/10 ori! Pînă la 2,7%. Tătarii pleacă de la 31,5% din 225 de mii și ajung 2,65%. Uau!

Și mă gîndesc că toți găozarii din biznesul cu nunți și botezuri se îngrijorează că populatia României a început să scadă. Sau poate nu scade. Dar se fac mai puțini copii. Și știți de ce se fac mai puțini copii? Pentru că sînt lăsate femeile să aibă acces la contraceptive. Asta e spurcăciune în fața unui dumnezeu care botează tancuri, mașini și motociclete. Și apoi ce mai botează popimea după aia? Mai puțini copii, mai puține mașini cu iconițe în 20 de ani! Tocmai acum cînd călugării burtoși nici nu mai trebuie să taie tabla moale din care făceau cruciulițe? Acum cînd se aduc lumînările din China și călugării vînd miere de casă bio??

Germanii scad de la 0,5% la 0,08% și grecii de la 1,6% la 0,07%. Una e să povestești cu inima bătînd tare despre perioada clasică greacă și cum EI erau AICI. Alta este să împarți pămîntul cu nenorociții ăia!

Bulgarii ăia răi, în Dobrogea de Sud evoluează de la 47% la 69% și populația nu crește prea mult din 1910 în 2001. Sub dominație bulgară, și toți știm ce răi sînt bulgarii, turcii scad de la 37% la 21%. Ba chiar roma cresc de la 4,3% la 7%. Probabil se închină la alt doamne–doamne.

Azi românii împut toată Europa.

Anunțuri

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: