Vladimir Ilici Putin, țarul rușilor dreptmăritori

Pussy Riot a jignit țarul. Și au primit 2 ani de pușcărie pentru huliganism deși au copii mici acasă.

În România avem 20+ de milioane de bătrîni sfătoși. Știu totul. Și reumatismele nu–i lasă să se ridice din fața televizorului decît pentru mers la serviciu.

Ești fotograf? Ce drăguț! Și el vroia să își ia un dSLR. Crezi că faci mai mulți bani cu un CaKon sau cu un NiNon? Da. Ar fi începător. Pentru următoarele 8 luni. Pînă se aliniază la o gașcă.

Nu se fac bani din fotografie. Dar din ce? Asta te privește, eu doar ți–am zis să nu–ți pierzi vremea degeaba. De ce, de ce, de ce? Nu mai bine tăceam?

Dincoace de granița Uniunii Sovietice lucrurile merg altfel. O cunoștință publică pe blog un lung articol despre învățămîntul gimnazial în particular și toți cei 12 ani de școală în general. E interesant. E articulat. E revoltat [articolul]. Ceva lipsește. Scopul. De ce?

Cum de ce? Pentru că e rău în învățămînt. Cunoștința e cadru didactic. Cin–să facă ceva? Cum cin’? Ministrul. Poate nu cel de acum. Ăcesta îi e simpatic. E greaua moștenire a altuia. Și oamenii? Care oameni? Păi părinții, educatorii, care mai au treabă cu clasele 1–12. Nu. De ce nu? Pentru că ei sînt ocupați și au salarii mici. Dar îmi face o concesie: e de acord că ministrul este un idiot pus după o schemă politică complicată și fără nici o legătură cu ce urmează să administreze. Și oamenii? Care oameni? Cei implicați direct: părinții, educatorii. A! ei au salarii mici.

În Ro nu e nici un țar. Nici măcar oligrarhi. Viața e bună. Dar blogurile și forumurile reiau ce e la televizor.

Etichetat

2 gânduri despre „Vladimir Ilici Putin, țarul rușilor dreptmăritori

 1. Vladimir C. spune:

  Și fetele de la Femen au jignit țarul împreună cu Merkel. M-a șocat reacția țarului, de rus șmecher dar pliată pe un PR excelent.

  Exercițiu de imaginație distractiv, FEMEN în România. Imaginează-ți că s-ar face. Că ar ieși dezbrăcate. Că ar scrie mesaje peste sâni și că ar protesta.

  „Jos Băsescu”
  „Salvați Roșia Montană”
  „Votați PSD”

  Oricum e far fetched. Numai curvele se dezbracă în public, se știe.

  Vladimir, fără Putin.

  • Criticul Foto spune:

   O! Nu ai mai trecut de mult pe aici. Îmi făceam griji.
   Ai dreptate. Sînt convins că FEMEN românce vor avea chiloți cu mărci, ca schiorii, pînă la a 5a ediție. Dar rromâncele sînt pure. Ele nu arată țîța decît dacă e prilej de căsătorie în partidă bună.

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: