Ieșiți înainte

Jacob Applebaum activist politic vorbește la Occupy Melbourne și zice niște chestii foarte interesante. Cred că s–ar aplica și în fotografia locală.

Am avut aici mai mulți comentatori care au folosit expresii generice insinuînd că „se știe” că unul sau altul sînt slabi. Dar de ce nu au fost confruntați aceia? Adică e evident, dar discuțiile pe plan local sînt ZERO. Dezbateri. Nu atac. Eu consider că și răspunde–mi dacă poți. Totuși sînt persoane publice. Participă la platoul cu fursecuri, merg la tăiatul de tort, dau din clanță la parodii de vernisaje.

Radu Drăgan a făcut–o deja foarte frumos și destul de nepasional. Corneliu Munteanu îi confruntă pe blogurile personale puțin cam pasional. Dar restul? Toți sînt maimuțele recunoscătoare de pe Bad or Good și nimic mai mult? Și Vladimir C s–a confruntat cu ei online. El nici nu prea are de ales fiind în altă parte a lumii. Și mai sînt cel puțin trei de care știu personal. Fiecare cu stilul și abordarea personală. Dar 6 persoane contra toți restul încleștați în recunoașterea drepturilor lor de a fi artiști și culți pentru că au cotizat la o companie asiatică producătoare de aparatură foto prin munca unor sclavi și nu a unor meșteri?

Etichetat ,

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: