Pe vremea mea la mare desfăceai sfoara să vezi curul, acum desfaci curul să vezi sfoara

Ziceam de scrierile lui România e pe vine. E tare pișicherul!

Ăsta este un adevărat islamist:

Inca neterminata(pictura), biserica este una frumoasa, curata, linistita, bine slujita. Era plina, dar nu cu inghesuiala, de oamenii cartierului veniti la slujba cu coliva si imparteala. Doamnele erau femei simple, bunici sau sotii imbracate corect, pline de evlavie, isi comemorau disparutii.

O baracă nefinisată. Dar cînd vezi crucea, ce frumoasă e! Și femeile erau toate cu broboadă. Și respectuase. Îmbrăcate în negru. Și uite cum curgea evlavia pe ele de se lipea bluza peste spate și țîțe!

Tocmai am început seria iconoclastă despre români. Lăturile de pe granița dintre două sau mai multe imperii. Adunătură de tîlhari rămasă cu apucături de a băga mîna în buzunarul adversarului indiferent dacă e vorba de bicicleta legată cu un lanț nu prea gros sau micile atenții pentru care a luat dregătoria. Istoria unor neamuri invadatoare care au tratat prost toate națiile pe care le–au ocupat. Dacă mai sînt maghiari în Transilvania și turci în Dobrogea este numai pentru că nu au avut conducerea prea mult timp. Uite ce zice creștinul despre istoria LUI:

Am avut revelatia statorniciei romanilor pe pamant, in acelasi spatiu geografic. Ne supunem mioritic, vicisitudinilor de orice fel, plecam capul, dar ramanem pe loc, de nestramutat. Suntem, ca natura, ce iarna isi mai potoleste functiile, asteptand primavara, ca sa renasca mai puternica, mai frumoasa. M-a incantat atitudinea lor, in pomenirea celor dragi, multi, disparuti, dar toti ingropati in pamantul LOR de aici.

De aia o fi început colonizarea vestului cu ciorditori de toate felurile? De la rămasul pe loc?

Și naționalistul continuă:

In contrapunere cu imaginea unei americance( vazuta dimineata la stiri) ce-si indemna isteric concetatenii, (corect in aceasta situatie) se fie cu bagajele facute, sa plece in caz de inundatii din zona. Asa, tot pe drumuri, popor de refugiati, de transfugi ocupationisti! De la voi ar trebui sa luam modele? Voi vreti sa modernizati lumea? De ce ? Nu vreti sa se observe lipsa voastra de istorie, de radacini?

Oare cînd și–or fi luat americanii independența? Oare și–or fi luat–o pe bune? Sau o fi fost vreo muie și un imperiu a fost penalizat pierzînd din teritorii. Sigur americanii au ce învăța de la români!

România cu chiloții în bine are și păreri despre situația geo–politică a Constanței:

Dupa masa, cerul senin si cele 29 grade de la termometrul din intersectie, ne-au trimis la plaja in Mamaia. Dupa ora 15 au inceput sa apara si oameni pe plaja, mai ales constanteni. Vremea rea in tara si codurile meteo date pe la televiziuni, au tinut turistii departe de litoral, desi la noi s-a facut plaja in fiecare zi, cu apa cam rece, e adevarat. De fapt plaja este arhiaglomerata, cu sezlonguri aliniate pe toata suprafata cu nisip.

După logica «doamnele erau femei simple», turiștii sînt departe de litoral, dar plaja este aglomerată. De constănțeni care muncesc cu piatra ponce nămol de la techerghiol din vale. Și să vezi cum devine socialist cînd rămîne pe dinafară gunoiul:

Sincer schema arata ca ar trebui sa existe suprafata cu nisip pentru cei ce vor sa faca o plaja normala sanatoasa pe nisip; in realitate, aceasta este minuscul, in locuri defavorizate, unde se mai bate si mingea.

Cum e cu plaja sănătoasă la ultraviolete? Bănuiesc că plaja normală nu înseamnă, pentru un bun cre(ș)tin, doi tipi în 69.

Anunțuri

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: