Așa că nu poza în peisajist. Fii unul!

Scriam de unul Incompetența la munte și la mare. Putea să se gîndească de ce. Îmi plac munții ar fi spus. Bine, dar ce anume? Toți care erau acolo în buluceala aia și nu erau plătiți să stea acolo erau pentru această plăcere. Cu ce diferă viziunea ta de a lor? Dacă nu diferă, facebook este un mediu mult mai bun de publicare.

Dacă ar fi fost de părere că viziunea lui diferă cel mai probabil nu ar fi avut aparatul foto cu el la primul drum. La fel și dacă acea dragoste de munți ar fi fost sinceră, nu ar fi avut nevoie de intermediar pentru a putea aprecia peisajul.

Dacă ar fi fost vorba de pasiune s–ar fi mutat în zonă. Așa ar fi putut să se bucure de zonă cînd nu sînt trase autocarele cu turiști. Dar ăștia se mișcă unde îi duce banul, nimic mai mult.

Și totuși. Putea să găsească ceva nou. De exemplu juxtapunerile nu sînt tocmai ce poate bizonul Mititelu să priceapă să înteleagă și Dinu Lazăr. Nu trebuie să fie baba ridată sub reclama corectată în Photoshop pentru cremă anti–rid. Mai departe vă gîndiți și voi.

Etichetat

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: