Amintește–ți de sectele creștine

Amintește–ți de sectele creștine: ortodoxii iau partea leului urmați de departe de catolici. Mai sînt și alte secte, dar mai puțin relevante. Împreună toți acești războinci întru domnu’ sînt peste 90% din populație.

Data viitoare cînd mai citești despre masoni, MISA, sataniști, servicii secrete și alte organizații periculoase amintește–ți că aproape toate relele în România le fac creștinii din mila dumnezeului alba–neagra: cînd e unul, cînd e trei. Icoanele se vînd la tot colțul. Banii de manuale sînt dați pe construcția de biserici pe orice teren valabil. În curtea Universității. Lîngă Facultate. Distrugînd parcul public. Aproape niciodată pe terenul cuiva. Vezi pe drum spre Cernica, cum pleci din București, nește greci superstițioși au tras biserică. Aparent pe terenul lor. E în curtea fabricii de pîine. Dar cînd te gîndești că afacerea e apărută pe doi bani, terenul cam era teren public. La fel și cu alte inițiative.

Cînd mai citești de incest, de oameni uciși, pune–ți problema că cel mai probabil acela era un creștin. Oare cîte iertări pe felul clemențelor catolice i–o fi oferit popa ortodox? Accident de mașină: unul depășea pe linia continuă în loc cu vizibilitate redusă. Dar icoanele de pe bod ce spun? Nu uitați asta cînd auziți de un satanist nebun care a făcut asta sau aia.

Anunțuri

Un gând despre „Amintește–ți de sectele creștine

  1. Brodie spune:

    La primul nivel un articol destinat creștinilor sau celor care cred că satanist = rău. Sunt curios dacă ăștia dau pe aici.

    La al doilea mașina de propagandă folosește ce are. Te-ai trezit tu să le dai peste nas cu majoritatea bună și minoritatea nașpa. Minoritatea e întotdeauna aia rea pentru că, uite de aia.

    Bună idea cu articolele.

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: