Apel umanitar. Am ONG. Nu am copil să–l exploatez.

Ajutaaați–mă fraților! Ajutaaați un biet creștin! Merțanu’ mi–a ruginit la o aripă. Și eu mă excit la vederea traficului care crește. Am un depozit cu căni și șorțuri de bucătărie pe care scrie «criticul foto» de vînzare. Vînd ieftin! Preț de producător. Cu internetul le luați ca de la gardul unității. Pentru voi voi scrie «criticul foto de vînzare» dacă vreți. Cu marcăru. Pe loc! Vă dau și bricheta din buzunar bonus.

Șeruiți frați români. Că dacă nu ne ajutăm între noi, cine mai fură cînd ne prinde pe toți? Iubirea vieții mele împlinește 40 de ani. Și găleata cu ghiuluri e goală. Tac–so, profesor universitar, nu lasă la preț. Îmi zice că nici o ediție a manualului nu a vîndut–o atît de ieftin. Îmi zice că mi–o dă pe jumate de preț de post de asistent pentru că îi mănîncă prea mult. Măcar dacă accepta să recunoască că e băiat cum scrie în buletin o înscria la teologie să cîștige din cerșitul cu cădelnița prin biserici.

Sînt un biet frustrat, care stă toată ziua pe internet și nu face nimic altceva. Dar poate găsiți în mila voastră pe alții care să aprecieze ce scrie aici și mai scădem numărul de infecții cu HIV. Căci mulți îl mai iubesc pe Isus Hristos în cămara ascunsă. Atenție însă, căci mulți vă vor iubi așa cum vă iubește sfînta Maria: o femeie care pe mulți a iubit, dar a murit virgină.

Nu vă dau butoane pentru șăruit. Asta va fi dovada că sînteți mai inteligenți decît cei pe care îi critic. Milă oameni buni! Dați trafic unuia care nu–și dă drumul fără trafic. Și fie ca inorogul roz invizibil să vă călăuzească pașii electronici spre mine! Pupici.

4 gânduri despre „Apel umanitar. Am ONG. Nu am copil să–l exploatez.

 1. Brodie spune:

  Nu poți să dezactivezi chestia asta care te lasă să comentezi cu contul de feisbuck/google?
  Am impresia că dacă cineva comentează logat prin facebook oricum îi apare pe perete. Nu am testat și nu mai am cum.
  Pe facebook scrisul pe pereți e încurajat, chiar și pe peretele altuia în spațiul public se cheamă vandalism.

  Pepofonie.

 2. Annealed Pride spune:

  Hai la un trafic mic, ca n-am mai facut de ceva vreme! LAIK!

  • Criticul Foto spune:

   Mersi! Simt cum vibrațiile pozitive vin să se adauge celor deja existente. Cred că va fi nevoie să pornesc un cerc de rugăciune pentru democrație și unitatea românilor.

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: