Imaginează–ți cît ar fi crescut media de viață dacă una Maria din Nazaret făcea avort. Spontan.

Legionarii vin în forță!

Au blesteme speciale pentru înțelegerea cu orice altă sectă creștină, fie chiar și catolicii cu care au atîtea în comun. Dar pentru o cauză nobilă orice funcționează. Chiar și citate din Philip K. Dick care s–a cam pișat în dogma ortodoxă cu a sa Invazie divină.

Astfel Pro Vita București bălărește ca și în cazul subiectului preferat: avortul. Pentru ei un popă care citește slujba din carte este de ajuns de competent să își dea cu părerea despre un evantai de întîmplări pentru care este nevoie de psihiatru, anestezist, ginecolog, endocrinolog. 6 ani de facultate plus cîte un rezidențiat pentru fiecare sînt nimic față de un muie travestit cu ditamai seminarul teologic la activ. Adică unul cu liceu bate pe toți ceilalți.

Dar ziceam de atacul cu tîță sculată la adesa gulerașului alb, intitulat zdrobitor «Fața hidoasă a toleranței». Uau! După o bălărească introducere se trece la fapte:

Arhiepiscopul Andre-Joseph Leonard a fost atacat, ieri, de patru femei care l-au înjurat și l-au stropit cu apă.

Bine că fusesem la WC înainte sau m–aș fi pișat pe mine de rîs. Un bărbat în toată firea a fost atacat. A fost înjurat? Asta e o licență poetică. Dar ce e și mai rău este că în mijlocul verii a fost stropit cu apă! Că popa se pișă cînd vine cu botezul pe toți care se întîmplă să fie la fața locului e de bine. Că patru femei îl stropesc, asta depășește limitele decenței! Cine le–a dat lor licență să facă asta?!? Sigur nu bisericile care refuză accesul femeilor în cler pe motiv că ar fi impure.

Ba chiar:

[…] s-au dezbrăcat pentru a-și prezenta pieptul vopsit cu slogane blasfemiatoare precum ‘Anus Dei is coming’, o aluzie la expresia „Agnus Dei is coming” – „Ziua Domnului va veni” („Agnus Dei” – Mielul lui Dumnezeu – este denumirea dată lui Hristos în Evanghelia lui Ioan).

Agnus dei este mielul lui dumnezeu, dar agnus dei is coming înseamnă ziua domnului va veni?!? Cît de cretine pot să fie lipitorile astea?

Drăguță și omisia:

După incident, el a sărutat una din sticlele în forma Sfintei Fecioare, aruncate de activiste.

Dar unde a sărutat sticla? Pe gura cu care a pupat zeul–om? Pe pubisul de unde a ieșit zeul–om? Pe curul pe unde ieșeau preasfîntele bășini?

Anunțuri

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: