Oskar blog mort. Trăiască celelalte proiecte!

Ufo a omorît blogul. Și a deschis ceva superb! Galerii. Și legături spre alte proiecte foto. Impresionant. Sper că nu se vor apuca fiecare calculatorist să își aducă propria contribuție, dar cu alt soft de site ca să arate că poate și că toți își vor unii forțele pentru a sălta proiectul ăsta.

Bravo! Retrag epitetele la adresa lui Ufo. Merită aplauze și nu este o ironie. Este ceea ce catedrele de Foto Video din țară nu au făcut. Este ce mulți alții nu au făcut. Mai sînt inițiative asemănătoare, dar ascunse prin forumuri. Și poluate cu multe păreri. Formatul propus de Ufo este curat. Prezintă și lasă să se prezinte.

Din păcate, ce am găsit pe plan românesc este infect. Dar poate apare ceva, cineva, care să fie altfel. Speranța moare ultima.

Mulțumesc Ufo de schimbare. Pînă acum au avut timpul mulți sforăitori și bășinoși ai fotografiei. Mă gîndesc numai la cîte interviuri s–a dedat Cosmin Bumbuț pentru a–și prezenta proiectele sau pentru a–și asuma munca altora. A avut pe mînă două reviste proprii. Zero. Andrei Pandele sau Dinu Lazăr. Discuții interminabile pe forumuri. Dar prezintă doar secvența lor: doar pe unii care îi plac ei sau care îi ling în fund. Proiectul tău chiar are viitor.

Etichetat , ,

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: