Aparatul individual de monitorizare

Numărul de telefon este pișat. IMSI este relevant. Este SN pentru cip. Și este unic. Și după el ești localizat instant: cine, din ce rețea și ce caută aici. IMSI nu vine singur. El merge în pereche cu IMEI. SN al aparatului. Toate perechile de SN sînt sortate și permutate ca să dea toate combinațiile. În vest se poate face plîngere pentru furt. În est se știe, dar nu se folosește la nivelurile de jos funcția. Adică la unii te sună să te întrebe de sănătatea telefonului cum intri în rețea. La alții e las că e bine pentru mărirea traficului. Ceea ce nu înseamnă că nu se vede. Unele companii în unele țări au prostul obicei să limiteze numărul de IMEI schimbate într–un interval de timp pe abonamentele nelimitat tocmai pentru a evita, zic ei, abuzul sau să faci telefon public cu abonamentul lor.

Morala: cu un SIM contaminezi și telefonul. Apoi e mai ușor de stabilit identitatea.

Apoi poate faci plata cu cardul. Sau online. Sau ai prostul obicei să extragi suma aproape exactă de la bancomatul din ușa dealerului la care îți plătești abonamentul sau reîncărcarea.

Apoi poate suni pe cineva cunoscut. Care nu se pupă cu restul activității. Apoi vezi rețeaua americană Total Awarness. Înregistrează și vocal. Vocea seamănă, accentele se separă, comparații digitale care dau diverse rate de probabilitate în identificare. Se pot face transcrieri automate. Are google pentru youtube și nu cumpără și armata americană niște licențe de probă?

Reclame

3 gânduri despre „Aparatul individual de monitorizare

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: