Pentru toate păcatele oamenilor fini, personajul colectiv numit «public» trebuie crucifi cat

La fel se presupune că publicul acela de undeva de departe și neconectat în vre–un fel cu vorbitorul ar dori foarte mult povești private. Cancanuri le zic unii. Cine fute pe cine, de cîte ori și în ce orificii. Oare?

După o dezbatere cale de două luni, minim două ore zilnic pe fiecare canal în parte despre creșterea sau scăderea TVA este FMI care decide ce hotărîre se ia. Două luni de luptă acerbă din fotoliu și rezultatul este independent de toate argumentele aduse în arenă. Frustrant. Și obositor.

Nu este oare publicul mai inteligent să prefere să analizeze de la ce pițipoancă a luat fotbalistul anului sculament? Nu este mai plină de satisfacții analiza pozelor cu fotbalistul ținîndu–se de gard cînd se pișă? Oare rîde? Ce i–o fi zis colegul de la Națională? Oare plînge? De la care vulvă infectată suferă bietul băiat de aur? Din cauza cărei nespălate se riscă calificările la Europene pentru că pe altul îl mănîncă? FMIul, FIA și FIFA nu au nimic de zis în asta. Sînt camerele de securitate care vor da verdictul: cu cine a plecat numărul 26 acasă?

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: