Ce e obscen

Pe de altă parte, dacă părțile în care Dumnezeul ăla nerușinat le–a pus după ce s–a uitat în reviste porno sînt acoperite, atunci e bine. Mortul se expune. Se lasă să se vadă. Să miroasă tuturor. Se dă la pupat. Se ține pînă devine greu suportabil chiar și unui atlet antrenat ca popa.

Pe de altă parte boala este ceva natural. E dat de sus ca să suferi. Ca să poți aprecia un rai de mîna a doua în care mîncarea este una din punținele chestii confirmate.

Sărăcia. Expropierea. Oameni dormind în stradă. Toate astea sînt urîte. Dar naturale. Pînă la un punct sînt tolerate, față de țîță care trebuie pusă în frîu și acoperită cu mai multe textile. Evident, prea mult e prea mult. Și se cere și acoperirea lor. Mutarea sursei generatoare de mirosuri nepotrivite nasurilor fine.

Doi oameni făcînd sex lîngă tine, sau undeva pe marginea drumului pe care l–ai ales tu spre o anumită destinație, asta este inacceptabil. Dar faptul că există muritori de foame, asta este acceptabil. Un om care doarme în stradă pe un frig de te caci pe tine, asta este un fapt al vieții. Futaiul este inacceptabil. Într–o religie care predică iubirea. Într–o religie în care zeul care a făcut pula și pizda a dat poruncă să vă înmulțiți.

2 gânduri despre „Ce e obscen

 1. Aimee Little spune:

  Shit, mi-a murit pagina cand am trimis si am uitat sa copy-paste. Reiau:
  Sex-ul e rau. Ce naiba, se stie. Daca faci sex orbesti. Sau aia era laba? Muritorii de foame vor mosteni imparatia cerului sau asa ceva, nu astia care copuleaza. Scarbe ordinare.
  Presupunem ca universul e cu adevarat cretin si crestinismul e calea cea buna (desi stim toti ca sunt mormonii). Cel mai decent lucru pe care-l poti face e sa iti asiguri un loc in iad, nu de alta dar cine ar vrea sa o arda prin rai cu legionarii de mana? Ipoteza de la care am plecat implica un rai la fel de cretin, adica nu unu ca in Behind Closed doors, evident.
  Contradictiile si disonantele lor cognitive sunt destul de evidente, dar e bine ca le mai puncteaza cineva din cand in cand. Oricum, in ochii lor, esti un suflet pierdut. Mai mult decat atat, multi romani sunt crestini desi nu cred in Dumnezeu.

  • Criticul Foto spune:

   Sexul la creștinii dreptmăritori este precis o labă. Idealul de curățenie era să faci tu ceva și să te slobozi pe labii. Și prin mila duhului, făceai copii. Dar nu des și nici despuiați că duce la patimi. Si dacă doamne–ferește o bagi în anus?

   Eu cred că sexul anal tocmai de asta este ilegal. Pentru că duhului sfînt îi e rușine să ducă sperma cu limbuța din cur. Preferă de la intrarea în vagin, pînă la col, stil maria.

   Crezi că mă provoacă Sîn Baștovoi la beleală pi moldovinește? Adică dupa ICR marca Muie Io Mi–s Marga (nu știu care i–e numele mic) Savatie Baștovoi este un popă literar. Parcă îmi crește respectul pentru Andrei Pleșu că a refuzat să participe la astfel de mascaradă la Paris cu Rasputin de Transnistria.

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: