Propria–ți expoziție: contactul

Alte preparative. Contactul.

Pagină de web. Oricine are. Oricine își poate face. Toți oferă asta. Forumuri. Google. Facebook. Myspace. About.me.

Ideea e să nu vă împrăștiați. Faceți cîte vă excită pe voi. Dar să fie constante și să dea toate într–un loc. Ca o pîlnie. Nu cum vor cei care oferă paginile să fie interconectate. Nimic bidirecțional. Twitter și WordPress. Alegi una. WordPress. Twitter dă spre wordpress. WordPress nu indică twitter.

Adresă de email. Două. Una pentru administrat conturile făcute cu scopul ăsta. A doua pentru dat lumii. Parolele să nu coincidă. Nici să nu se asemene. Cea pentru administrat poate să fie o parolă în sine. Cea pentru dat plebei trebuie să fie cît mai simplă, cît mai ușor de reținut.

Telefon. Se ia de la cineva o japiță de telefon. Se cheamă că se face ecologie că altfel telefonul ăla ajungea la groapa de gunoi. Se ia o cartelă. Ieftină. Să țină mult fără să se reîncarce. Se trece numărul pe toate, sub adresa de email. Se activează căsuța vocală. Se parolează căsuța vocală. Se aruncă telefonul închis într–un sertar. Ocazional se deschide și se verifică căsuța vocală. Se poate și fără telefon. Sunați de pe un telefon fix la numărul de acces, băgați numărul cartelei și codul de acces. Asta cînd aveți hîrtie și creion la voi.

3 gânduri despre „Propria–ți expoziție: contactul

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: