Excursii exotice

Nu îi înțeleg pe ăștia cu excursii în locuri unde și–a înțărcat Dracu copiii. Poate dacă faci bani din asta, ești agenție de turism, da, se explică. Sau ești vre–un Bumbuț la capătul puterilor și Olympus îți dă șansa să mergi pînă în Cuba să promovezi o nouă jucărie pe preț de personal pînă la mama la Baia Mare, da, are sens. Doar așa nu ar avea sens. Distanța e mare, diferența de fus orar e colosală și panorama e de tot căcatul o dată ce s–a terminat decolarea. Ore întregi de stat în bășinile altora fără posibilitatea de a zice eu mă opresc să vizitez orașul vechi și iau trenul mîine. Dar dacă poți cu ocazia asta să le iei cu stil banii guvizilor, fiecare contribuind cam cît trebuie să împartă Onișor și Onofraș după un sfîrșit de săptămînă cu alergătură, atunci, da, ai o afacere.

Apoi mai e și locația. Cînd trăiești în Cipru ca Vladimir C, Asia Mică nu e departe. Și, ca negrec, turcii pot fi foarte iubăreți. Aud că se atașează în special de portofele și telefoane. La fel pentru Gabrielle K, un drum în nordul Africii poate să fie considerabil mai ieftin și mai exotic decît un sfîrșit de săptămînă la Cannes.

Dar pentru românașul de România ce sens are Tailanda? Bora Bora și nu a văzut Budapesta. Cam ridicol, nu?

Iar ca fotografi, cu atît mai mult! Pssst. Știați că fotograful belgian de nunți poate să vă spună mai multe decît barmanul bengalez din bungalowul din Barbados?

Anunțuri
Etichetat

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: