Căutați–vă sfătuitorii

Dacă tot mai vreți fotografie, adică să o faceți, creați–vă niște filtre. Adică mulți sînt niște moluște în viața de zi cu zi și nu văd de ce ar fi altfel la cursul foto. Pe de altă parte, nu toți sînt așa. Dar cultura în care au crescut este atît de idioată încît îi învață că totul se rezolvă cu BAN. Vrei să te deplasezi repede și confortabil? Scoate BANi. După aia te oftici ca boul că nu făcea. Și tot nu înveți nimic.

Filtrul e simplu: ce vinde. E ridicol să te duci la caltaboșul ăla de Dinu Lazăr și să crezi că ai ceva de învățat. Cîrnatul nu o să obosească să–ți spună nici să fii atent la caca de cățel cînd ieși pe stradă. Sacul ăla de osînză vrea să vîndă. Și îți va vinde imprimanta minune, cel mai scump obiectiv pe care ți–l permiți sau cel mai scump pe care ți–l vei permite dacă îți faci un credit. Cred că e în stare să se rostogolească de pe bicicleta de reclamă și să scoată un calculator să–ți dea un estimat în funcție de venitul lunar și banca la care ai banii.

Cosmin Bumbuț vrea să–și vîndă sulul de hîrtie lucioasă. Dar, dincolo de asta, te–ar putea ajuta. Cu ce știe, evident. Nu poți să pretinzi minuni chiar dacă știi că e o zînă.

Și așa mai departe.

Aveți un organ. Folosiți–l!

Etichetat , ,

Un gând despre „Căutați–vă sfătuitorii

 1. vasile b spune:

  singur. ..
  viata de unul singur …sa faci poze doar pt tine , sa ai multiple personalitati care sa-ti laude si sa-ti critice pozele in acelasi timp. There’s a method in the madness

  organizatii paramilitare de mercenari (pozari )
  fiecare pe contul lui dar angrenati intro idee simpla dar profunda
  arma din dotare este cea care da valoare mercenarului.
  se incoloneza si sub conducerea capitanului slavesc sau denigreaza compania celalalta. se ride mult …se plinge ..se deplnage situatia in care s-a ajuns ca arat sa nu mai fie apreciata de unii…nu dam nume…
  adevarul despre fotogarfia romaneasca este cunoscut doar de el . capitanul! pastratorul secretului absolut in fotografie .
  dar liniste capitanul aduce carticica sefului ce cuib de pozari.
  si totul devine clar , ultimul aparat este viitorul…cu el orice poza , la buda, in statia de epurare , pe scara blocului vor fi adevarate minuni.

  iar ultima invemtie care este la stadiu beta doar aparatul care pozeaza sigur. o minune a tehnicii!! ganditi-va numai ..mergi pe strada si aparatul pe baza unor algoritmi decice ce si cand si unde sa pozeze. are lagatura la net si pe baza voturilor de pe fos-buk si flikari va compara poza ta cu sutele de miliona de poze ..si va aprecia calitatea pozei „tale” ..asa vei fi sigur de rezultat..un viitor de aur ..
  iti dai sema …in viitor pozarul roman va sta la cafenea si va vorbi de despre istoria fotogarfiei romane , iar aparatul lui dotat cu picioare care merg singure sau levitatie ..se va plimba pe strazi si va face singur poze ..iar el .EL, propietarul va lua premiul si va intra in istorie.

  ai dreptate fotografia, in romania e moarta , prin unele parti misca , asa ca un curent underground …dar oare peste 10 ani ce va fi ?

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: