Fericitul, în secolul 3, însemna că regula multe femei

Radu Drăgan dixit:

“Problema mea este legată de alegerea lui Augustin din Hippo în argumentare. ”

Il folosesc ca exemplu negativ, pentru titulatura grandioasa de Sfânt.

O primă remarcă. Se pare că îți dai acordul pentru ce spune un jegos care se ascunde după un ecran de calculator. Nu te expune cu ăștia. Lasă–mă pe mine să fiu nebunul. Pentru că se pare că Evul Mediu este după următoarea ușă.

Vezi că la ortodoxi este Fericitul. Pentru că a avut amantă la banii lu’ tac–so. Și așteptînd să se însoare cu partidă bună după cum era datina și dorința părinților, pentru care făcătorul lumii a dat și poruncă să îi asculți și dacă sînt demenți, a găsit alta. Și a tot turnat copii. Dar, cu tot futaiul și viața promiscuă, duhul sfînt s–a pogorît și a devenit mare teolog să urgisească pe alții. Deci Fericitul este.

Un lucru care mi se pare demn de luat în seama în cazul lui este ilustrarea faptului ca oamenii nu lucrează cu abstracte complexe ci cu noțiuni aproximative validate social dar care se destramă în momentul în care ele sunt interogate.

Vrei să spui ca puțulică de mai sus care mă contra argumentează cu texte care afirmă același lucru, doar că mai puțin direct?

Spun asta cu jumate de gura pentru ca îmi este frica ca prejudecata mea moderna investește cu un înțeles vorbele unui om de secol III, a cărui scop era sa urmeze vocile din capul lui.

4 cu siguranță. Bieții creștini au luptat cu sînge pentru Isa de la secolul 1, ei fiind autorii recontorizării anilor și a artificiului că toată istoria omenirii ar fi fost o contorizare inversă pentru cînd va trece profetul prin vaginul mamei. Ura!

“Meritul lui este de a fi ajutat Europa să coboare mai repede și mai sigur în mileniul întunericului din Evul Mediu cel mai negru. Urmări și sechele existente și astăzi, la 1500 de ani distanță.”

Cum se numește noua cartea scrisa de intelectualul Andrei Pleșu? Trebuie sa fie ceva legat de cogniție, asta ar revendică statutul de muncitor cu intelectul pe care și-l revendică monumentalul în fata gloatei care se îmbulzește ca sa se frece la moaște.

Eu credeam că de la Despre Îngeri Andrei Pleșu a devenit un adevărat cadru didactic român și semnează textele propuse, culese, redactate și corectate de alții. Chiar a scris–o el?

Altfel, mi se pare înfricoșătoare necromanția practicată de creștini.

Cat despre “Alianța Familiilor din România” astea sunt Romanii Verzi din profețiile lui Nenea Iancu, ce Nostradamus, derizorie vorbirea in limbi, cand este comparata cu scenetele derbedeului care prevestea metehnele de bun augur.

Niște mici, mici Augustini din Hippo. S–a făcut vaccin pentru un virus care dă cancer de col uterin. Detectat la timp, înseamnă că încă mai poate avea relații sexuale, dar nu ca înainte. Detectat tardiv înseamnă că are popa de încă o înmormîntare. Și astfel de creștini, ex felcerul doctor în teologie Pavel Chirilă, au stabilit că ăsta este vaccinul promiscuității. Că fetele noastre nu e curve, e îmbrobodite. Și vor ca nici alte femei să nu aibă acces la tratament. Pentru că cine face boala face și cancerul. Dar ce e relevant pentru ei: sub 1% din femeile vaccinate suferă efecte secundare.

[end]

Anunțuri
Etichetat ,

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: