Orgasme pe fir, ca mărgelele

Vladimir dixit:

De ce? Nu știu. De dragul discuției. Contează? Nu prea cred. Majoritatea e ruptă de perioada analogică, devine preistorie :). Comparația se face după ureche. Deși la nivel teoretic, doge din digital = dodge sub aparatul de mărit, practic diferențele sunt imense. Că una e să dai cu mouse-ul, să alegi zona de luminozitate, etc, alta e să dai cu mâna sau cu bățu de dogde, să numeri bătăile metronomului, să fii atent să nu miști hârtia aiurea.

Cred că e doar un element de propagandă. Fascinantele discuții ale unor ruși imbecili, cu o minte prea neșlefuită ca să înțeleagă lumea, cu niște ochelari cu lentile pe puțin ND8 puși de Sfînta Biserică Ortodoxă Rusă. Și să vezi literatură! Parada deșertăciunii. Cum ar fi dacă am accepta că românii nu sînt balcanici cum se masturbează ei la televizor băgîndu–și degetul în fund într–o mișcare de dute–vino. Cred că sînt rusificați bine. Socializarea. Lumea lui Moromete. Vin la fierar. Cică ei sînt Liberalii. Cu pămînt între degetele de la picioare și duhoare la sub braț. Citesc colectiv gazeta prin cel care are ochelarii la el. Că toți sînt școliți, dar unii nu au ochelarii, mă–nțelegi monșer!

Ieșirea ar fi, cred, prin trecerea de la cum la pentru ce.

M–am amuzat cu recenzia lui Radu vis–a–vis de o carte a lui Voicu Tractor Bojan. Pentru Clujul cultural, de la Voicu pînă la Ufo, în Războiul Civil din Spania au fost primele poze cu soldați morți. Și e de ajuns. Majoritatea s–au născut după ce Capa a murit. Iar, la ei, trecutul se comprimă. Desene rupestre, piatră cioplită, Leica 2 sînt simultane și vechi. Ei sînt copiii digitalului. La fel cum cumpărătorii lui Rembrandt nu ar fi înțeles conceptul de pixelare, nici ei nu înțeleg combinarea culorilor. Culorile sînt alea care ies cînd faci clic. Mai departe ai miraculosul balans de alb, detaliat și ilustrat tot de Radu.

O femeie poate avea orgasm din simplul joc al limbii cu lobul urechii. Sau poate să se simtă violată după o sesiune cu vibratorul garantat de Asociația Medicilor Ginecologi din Arabia Saudită că dă orgasme multiple. f/64, f/1,2, f pe radical din pi. La ce bun? Ce e să iasă în poză? Imaginea trecută prin Rasterbator de RD și lipită într–o scară de bloc este mai de impact decît TOT ce am văzut produs de membrii 7 zile. Vizual, nu financiar.

Și aici e și eroarea forumurilor de toate felurile, de la coada la lapte pînă la badorgood. Scopul. Proiectul Frumoasa Satului al lui Ufo este un căcat în context global. Dar este un succes de netăgăduit dacă omul a pus botul la savarina măcar cîtorva din fete – om însurat, cu copil și burtică peste curea.

Un tip a pictat Originea Lumii. Și vulva deschisă a șocat o sută de ani. Azi sînt cîteva milioane de pozaci care fac clic la femei crăcănate. Doar că ăștia caută feminitate și apreciază texturi și umbre. Așa cum el vrea să dea cu limba printre buze, la fel și capra linge bucata de sare. Crezi că dacă ar avea caprele interes pentru fotografie ar poza sare?

Reclame
Etichetat

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: