A fost sau n–a fost fotografie în anexele Ungariei, Turciei și Rusiei?

Radu Drăgan declamă Nu avem fotografi importanți. Dar argumentează. La care Vladimir Chira răspunde. Se pare că și Facebook reia primul articol în stilul tipic al utilizatorului mediu de Internet.

Foto4all punct ro este un nume generat de o imaginație de labe, dar e greu să generezi ceva cînd toate F64 au fost luate. Avem pînă și F5,6 luat! Și Foto4all pricepe că problema e:

Avem sau nu avem? Va puteti da cu parerea :)

De remarcat acel smiley pus la coadă. În plus, ca orice labă, nu au diacritice, dar au smiley pe tastatura mobilului pe care face DTPul revistei. Noroc că primul comentariu este chiar din partea autorului articolului și care corectează tema:

„De ce credeți ca se întâmplă asta? Sau avem fotografi importanți? Cine și de ce?”

Diferența este atît de grea că, în afară de Vladimir Chira, nici unul din cretinoizi nu percutează. O sugestie a unei cunoștințe ar fi că ceilalți participanți au fost făcuți prin penetrarea cu coada de mătură, tații fiind prea beți ca să mai aibă erecție. De unde și așchiile de lemn în punctele importante ale creierului.

Răspunsurile sînt de o asemenea imbecilitate încît mă simt profund favorizat, eu, care mă credeam o victimă a găozarilor de limbă română. Mai departe, ce a văzut Vladimir și ce a văzut Radu din bășinile în lanț. Ce a văzut Criticul Foto, adică Jé, în curînd.

Reclame
Etichetat ,

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: