Să nu vezi pădurea de copaci (2)

Ce cred eu că se poate face? E teribil de simplu. Întîi niște jaloane pentru demarcare.

  • Nu căuta acea metoda novatoare și revoluționară care va schimba lumea! Nu o vei găsi în veci: de astea te împiedici în drumul tău. Mă rog, unii se ridică și merg mai departe.
  • Nu căuta să le devi unora superior. Doar sieși.
  • Nu purta un dialog singur. Ăla e monolog. Asta sigur are nevoie de explicații. Să zicem Morpheus vrea să facă ceva. Și apare un dialog interior virtual. Despre cum nu vor înțelege alții. Despre cum va fi ridiculizat de unii pe care îi percepe pe un alt nivel decît el. Despre multe. E inutil. Ai ceva de zis – ieși în față.

Metoda propriu-zisă: dă-i-nainte! Nu îți trebuie un plotter care să scoată postere. Radu Drăgan este un exemplu de urmat în momentul ăsta. Fiecare însemnare a lui denotă această mișcare înainte – oriunde ar fi acel înainte. Postere? Citește articolul lui Paste Up. Dă și exemple practice! Mereu, mereu, se caută varianta accesibilă și se merge mai departe. Nu trebuie calculat cîți ani lumină trebuie să călătorești pentru ca ale tale conturi bancare să adune destulă dobîndă să iei un aparat foto format mediu, dar digital. Poți să sapi după o cameră format mare pe film. E ridicol să cauți vopsea care să reziste o mie de ani cînd nu știi dacă suportul nu va rezista 30.

Etichetat

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: