Dinu Lazăr Vrăjitor (4)

Dinu Lazăr este astăzi un vrăjitor. Deşi poate sună anacronic, Dinu şi bagheta lui magică au început să revigoreze comunitatea fotografică din ţară. în sfirşit, Dinu a ajuns personajul principal în aceasta piesă care parea terminată şi ascunsă în arhivele

istoriei, dar sub atingerea sa magica a reînviat ca pasarea Phoenix. Impreuna cu cîţiva acoliţi mai vechi şi mai noi, Dinu conduce astazi singura comunitate de fotografi de orice nivel din ţară, aflată în jurul revistei Fotomagazin. Avînd la bază ideea simplă că fotografii trebuie să comunice între ei dacă vor să fie recunoscuţi ca o forţă în cadrul culturii Românesti, Dinu a fondat aceasta comunitate şi prin spiritul sau mereu tînăr, sigur, doar am amintit că este un vrajitor, împinge şi trage la căruţa fotografiei Românesti.

Repede! 10 nume marcante ale fotografiei românești lansate de fotomagazin. Și să nu vă prind că copiați!

Din spatele ochelarilor săi cu lentile mari, poate cu diafragma maxima de f1.4, şi cu rame groase, ca sa reziste la necesităţile unui fotograf profesionist, Dinu dirijeaza şi inspiră noua generaţie de fotografi care încearca să-şi găsească locul în aceasta nouă veche lume a fotografiei de artă Românesti. Cu o singură atingere a baghetei sale magice, Dinu a dărîmat colţurile unde toţi obişnuiam să plîngem cît de greu este să devii fotograf în România. Exista acum o academie de fotografie on-line unde viitori vrajitori se pregătesc sub atenta privire a Maestrului. şi din cite am auzit de la Dinu, aceasta este numai începutul noului act!

f/1.4 atașat la un obiectiv de doi lei de cameră compactă cu obiectiv schimbabil de probabil f/5.6 dă mult! Dat fiind că stă în umbră este un miracol ca mai vede ceva! Haleluia!

May 2001, Los Angeles

Mersi domnu’ Los Angeles. Mata ești unu’ ca ăia Frații Paunescu?

Anunțuri
Etichetat

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: