Andrei Pandele politrucul

Pe principiul așchia nu sare departe de trunchi așa s-a prins și de micuțul Pandele ceva din activitatea de partid a familiei. La UFO a se vedea fofilarea.

Ca un bun activist, el poate să remarce și fără ochelarii lui Lazăr pe „cel mai bun grafician din istoria țării”. De remarcat cum spiritul eliberat de un aparat digital fullauto poate să transceada nivelul de compunere de clasa a IIa cu „Mihai Eminescu a fost unul dintre cei mai mari […]”. Bravo! Alții s-ar mulțumi cu un mai modest „un bun” sau ceva p’acolo.

Evident, are loc și șirul de bulbuci de Alba ca Zapăda sedusă și abandonată. Această politică practicată, vad, de mai toți pe nivelul lui intelectual și artistic (mai puțin artistic căci chiar el a demonstrat că nu exista fotografie artistică) gen pămpălăii de la uzinele Dalles în care el știe, ăilanți nu, el e mai presus de juriile la care halește fursecurile de la masa prezidiului, acum vorbește cum e cu judecatul fără să ai baza. Pandele, șobolan roșu, cînd te-ai dus la AAFR să găsești fotograful anului nu judecai? Erai în vilegiaturã? Dar al doilea an cînd ai venit în comisia cu un membru ales pentru o fotografie care a fost ulterior descalificată cum era? Și bază, hehehe, de unde bază? Din discursurile lui Lenin de pe noptieră, sau din Arhitectura care te-a dat cu realizări de „plecat cu hîrtia la semnat la 8 și vine înapoi la 3”, tehnicã de viitor, cãci nu vrei sã credem cã naivii din Primăria Capitalei nu găsiră pe altul la luat arvune?

Bălmăjeste Pandele și ceva de aceleași nume cu care se tot împăunează. Dar ia zi Pandele: în loc să îți lustruiești hemoroizii în public cu pozele alea de la Casa Poporului (unde erai victimă a regimului nefacînd nimic pe mai mulți bani decît alții care și știau cu ce se manîncă arhitectura) poate nu era mai drăguț să cauți să îi prezinți pe aceștia?

Reclame
Etichetat , , ,

3 gânduri despre „Andrei Pandele politrucul

 1. Gigi cel mai duru spune:

  si aici, cel mai comentat post, dar si cel mai vizionat :
  http://www.ap-arte.ro/ro/blog/noi/articol/concursurile-orwo-pentacon-1981-1987/130/6778.html

  • Criticul Foto spune:

   Știam articolul. Este acolo un bun exemplu de glorificare a imbecililor. Și, de susținere a propagandei de stat. Un om face o poză. Nimeni nu l–a restricționat. Dar este cretin și face paradă cu asta. Este penalizat. Deci nu aveai voie să faci poze.

 2. VladimirC spune:

  De ce? Oamenii ăștia miros a dosare vechi și pline de gândaci, ca în birourile care tind să devină istorice.

  Sunt sigur că la un moment dat vor dispare. Cel mai trist e că îi înlocuim cu…

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: