Trei

Și uite că Yahoo News este un nivel de neatins pentru români. Mă uit la fotografiile săptămînii și văd mai multe interesante decît în cîteva albume de fotografia anului scoase de tractoriștii de la Jurnalul. De unde mistica asta? Chiar sînt foarte curios. Mă poate ajuta cineva? Ce anume i–a făcut pe acei no–name de la Jurnalul interesanți. Vreo reclamă la bere? Că era șeful lor un înapoiat cu nevastă afaceristă? Mistica omului din Caracal transmisă prin picior direct în fundul fotojurnaliștilor trustului? Săptămîna 4–11 noiembrie 2011 începe cu o imagine electorală. Electorală la spanioli, la noi ar fi ceva din care să faci expoziții două vieți. Oare de asta românii se duc în Spania doar ca muncitori agricoli sau în construcții, pentru că mai departe trebuie școală, frate! Și ziceam de poza unuia care s–a dus cu Cosmin Bumbuț în Cuba să se simtă domn și să vină săracii să îi aprindă trabucul cît stă pe plajă. Cu banii de pe drumul ăla ar fi plătit chiria pe cîteva luni cît ar fi putut să stea acasă să citească. Era vorba de o poză mistico–alchimică, fier ruginit și apus sau răsărit de soare pe fond de mare decolorată. Ce ziceți de propunerea asta? Tot în Cuba. Tot cu mare. Doar că nu presupune „facem clic clic pînă se deschide la restaurant”.

Etichetat

5 gânduri despre „Trei

 1. anonim spune:

  Si romanii mai au care stiu meserie daca gasesc in arhiva veche o poza potrivita vremurilor prezente. Daca ai o imagine cu doi copii care se bat si la televizor e avalansa cu licee in care isi dau unul bucati celuilalt, poti sa o vinzi la Can-Can sa zici ca e de ieri, chiar daca ei au in picioare adidas torsion. http://www.cotidianul.ro/images/stiri/1111/338/13219840891321276755Ponta,Geoana,PSD_MR%20(3).JPG despre asta vorbesc.

  • Criticul Foto spune:

   Se cheamă stoc și se practică de pe vremea cînd doar austro–ungarii știau ce—i aia aparat foto în zona asta.

 2. doru spune:

  Yahoo News anunta acum cateva zile tocmai in prima pagina premiul lui Alex Tomazatos. Important. Tu scriai de Buia. Sau stai! Tipul e laudat de Bumbutz si Ciocan. Deci nu se pune. Scuze de eroare si deranj, poti continua cu Buia.

  • Criticul Foto spune:

   Păi continuă Dorule. Sau ești prea inteligent ca să găsești cum se dă o legătură spre o altă pagină?

   Altfel, de asta ziceam că trebuie să se reintroducă Logica în școală, materie cu teză. Dacă Bumbuț și Ciocan laudă pe cineva poate să fie bun, poate să nu fie bun. Oricum nu știu nici ei cu ce se mănîncă meseria asta dincolo de lăutăreala pe comandă.

  • Criticul Foto spune:

   Dar o să mai fac un MediaFax mai mic ca să ajung să verific toate știrile și poate o să mă placă Doru.

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: