Tudor Platon, Egyed Ufó Zoltán și ce mai iese de la cursurile foto din România (3)

Dar a intervenit ceva demn de Criticul Foto: prezența lui Ufo – omul cu nume de OZN din inima Carpaților. Cică i-a fost elev. Și cică și nenea face bani din cursuri. Respectele mele – omul mai trebuie să și mănînce. Nu aprob deloc abordarea a la Sorin Onișor cu folosește-ți faima și alea două proiecte ca să vinzi plimbări fraierilor, dar viața e departe de ideal și tentațiile pot să fie mari. Mă rog, mari în raport cu omul care se confruntă cu ele. Ufo e interesant pentru că proiectele lui au o țîră de originalitate. Față de Cosmin Bumbuț – primadonna revistelor cu pagini lucioase de la marginea Balcanilor – Ufo vrea și caută să realizeze proiecte originale. Sau cel puțin proiecte de care nu am mai auzit ca fiind comune și pe alte meleaguri. Din păcate, ca și Criticul Foto, se dovedește doar un teoretician și cele poze văzute sînt inerte ca și ale sus-numitului Cosmin Bumbuț.

2 gânduri despre „Tudor Platon, Egyed Ufó Zoltán și ce mai iese de la cursurile foto din România (3)

 1. morpheus spune:

  Criticul se vrea a fi un teoretician. E doar un jurnal aici. N-ar fi o contradicţie.
  Ceilalţi enunţaţi sunt nişte idioţi care se vor practicieni şi cam atât. Se vor. Rămân însă la statutul de teorie. Cu multe citate adaptate.
  Cândva ar trebui să adun toate textele din franceză şi engleză şi să le pun pe jurnalul ăsta ca să vezi de unde îşi traduc dobitocii ăia de Bumbut şi Ufo elucubraţiile împrăştiate pe bloguri sau forumuri. Parcă plagiat se numeşte, chiar dacă schimbi în text câteva cuvinte. Dar mi se pare un efort prea mare doar aşa ca ca să le-o dau prin gură.

  • Criticul Foto spune:

   Uff, păi dacă nu am operă publicată ramîne doar teoria! Apoi, chiar dacă ar avea lucrări, cum nu are un nume nimeni nu ar știi că îi aparțin.

   Da, ar ajuta mult un astfel de compendiu. Un index de lucrări predispuse plagierii. Cred că e o problemă de educație. Cam toate gradele universitare, pe toate specialitățile, sînt făcute din plagiat. Examenele se bazează pe reproducerea mecanică și fără urmă de interpretare a unor texte. Cam nasol.

Zi–mi de bine, sau exprimă–te după pofta inimii.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: